ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai KONA Electric haalt verkoopdoel in Noorwegen met gemak

29-06-2018

Hyundai KONA Electric haalt verkoopdoel in Noorwegen met gemak

Bij ActivLease wisten wij reeds dat de KONA Electric een uiterst populaire auto was, maar de EV-rijders in Noorwegen hebben de verwachtingen van Hyundai driedubbel overtroffen. De KONA Electric heeft in juni het verkoopdoel voor het hele jaar moeiteloos gehaald. Hyundai wilde 2.000 KONA Electrics voor eind 2018 in bestelling hebben, maar de Noren blijven de portemonnee trekken en hebben reeds 6.969 KONA’S besteld. In juli begint de levering van de Hyundai KONA Electric en de Koreanen voorspellen dat de vraag blijft toenemen. Ook bij ActivLease zien wij veel Hyundai KONA Electric leaseoffertes binnenkomen. Blijf niet wachten en vraag uw Hyunda KONA Electric lease bestelling aan bij ActivLease! De niet-elektrische KONA kan u leasen uit voorraad.

Hyundai KONA Electric ook populair in Nederland

De Hyundai KONA Electric verschijnt spoedig in Nederland en wordt reeds gereed gemaakt voor levering in Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. Noorwegen is het meest vooruitstrevende land in Europa voor elektrisch rijden, dus de hoge vraag naar de Hyundai KONA Electric werd verwacht maar is toch ruim overtroffen.

482 kilometer actieradius

De KONA Electric is ook een bijzonder goede investering in uw mobiliteit. De elektrische KONA heeft een actieradius die u kort geleden alleen in de modellen van Tesla aantrof. Met het state of the art 64 kWh accupakket garandeert Hyundai dat u circa 482 kilometer kan rijden zonder op te laden. De cijfers komen van de nieuwe realistische WLTP-meting en zullen in de praktijk weinig afwijken.

Hyundai Kona Electric

Nog een belangrijke reden voor de Noren om de Hyundai KONA Electric te leasen, is het aantrekkelijke prijskaartje. Zoals wij eerder berichtten krijgt de elektrische auto een vanafprijs van 39.195 euro, wat ver onder de vanafprijs van een Tesla zit. De Hyundai KONA Electric is dan ook onderdeel van een nieuwe lichting betaalbare elektrische auto’s die dit jaar op de Nederlandse markt verschijnen. Andere elektrische leasetoppers die ActivLease levert zijn bijvoorbeeld de Nissan Leaf en de BMW i3. Allemaal modellen die u nog dit jaar kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Vraag een Hyundai KONA Electric leaseofferte aan bij ActivLease

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een grote voorraad elektrische leaseauto’s die u meteen kan rijden. Onze vriendelijke medewerkers maken graag voor u een Hyundai KONA Electric leaseofferte. De niet-elektrische Hyundai KONA hebben we nu op voorraad. Doet u ook mee met de elektrische omslag?

Bron: Electrive

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric haalt verkoopdoel in Noor...