ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric prijs onder de 50.000 euro

Hyundai KONA Electric prijs onder de 50.000 euro

28-04-2018
Hyundai KONA Electric prijs onder de 50.000 euro

De Hyundai KONA Electric gaat deze zomer de elektrisch markt in Nederland betreden en ActivLease verwacht dat dit een paar golven gaat veroorzaken. De totaal elektrische KONA kan u leasen met een uiterst indrukwekkende actieradius van 470 kilometer. Prijzen zijn nog niet bekend maar Hyundai heeft thans een indicatie gegeven. De Hyundai KONA Electric wordt niet duurder dan 50.000 euro. U kan reeds een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers, dan wordt u op de hoogte gehouden van meer prijsinformatie.

Hyundai KONA Electric bereik 470 kilometer

De Hyundai KONA Electric komt in juli beschikbaar bij ActivLease. Wij hebben reeds veel interesse van leaserijders dus u wordt aangeraden om niet te lang te wachten met uw bestelling. De meest uitgebreide versie van de Hyundai KONA Electric zal onder de 50.000 euro kosten en heeft het grootste accupakket. U rijdt dan met 64 kWh wat een elektrisch bereik realiseert van maximaal 470 kilometer. Een sprint van nul naar honderd kilometer wordt in 7,6 secondes gedaan.

Hyundai KONA Electric uitvoeringen

Er komt ook een basismodel van de Hyunda KONA Electric met een accupakket van 39,2 kWh. Dat is nog altijd groter dan de Hyundai IONIQ EV en dat ziet u terug in het bereik. De KONA Electric kan ook in de goedkopere variant een niet te versmaden 300 kilometer halen zonder laadpauzes. Daarvoor levert hij wel wat vermogen in waardoor de SUV nul naar honderd kilometer per uur bereikt in 9,3 secondes.

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric leasen met vriendelijke bijtelling? Vraag uw ActivLease offerte aan

U kan reeds een leaseofferte vragen voor de Hyundai KONA Electric. Wij verwachten vanaf juli uw nieuwe leaseauto te kunnen leveren en voor die tijd uw persoonlijke leaseprijs te kunnen berekenen. Elektrisch leasen in 2018 betekent ook dat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze medewerkers vertellen u er meer over en helpen mee bij iedere stap van de elektrische omslag. Zo kan u ook een laadpaal op eigen terrein bestellen bij ActivLease. Vraag een Hyundai KONA Electric leaseofferte aan.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric prijs onder de 50.000 euro