ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over...

"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over de streep"

17-04-2019

"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over de streep"

Hyundai geldt op dit moment als het best verkopende merk in Nederland wat betreft elektrisch aangedreven auto’s. De KONA Electric is sinds zijn introductie het grootste succes van de Zuid-Koreanen en heeft betaalbaar elektrisch rijden dichterbij gebracht. RTL Autowereld legt in hun nieuwste item haarfijn uit waarom de SUV zoveel leaserijders over de streep trekt. Ook interesse in een voordelige KONA Electric lease? Wij hebben de KONA verrassend snel leverbaar en u kunt bij ActivLease een vrijblijvende leaseofferte aanvragen!

Naar het werk en terug zonder laden

De KONA Electric is een compacte SUV met een 64 kWh batterij. Dat komt er op neer dat u tot wel 449 kilometer range heeft op een volle batterij. De actieradius is een groot pluspunt van de auto, stelt ook presentator Allard Kalff: “Je kan een aantal keer naar het werk op en neer zonder dat je hem hoeft op te laden. Dat maakt elektrisch rijden heel interessant.” De KONA heeft bovendien verschillende rijstanden, waarmee u kunt afwisselen tussen kracht, comfort of maximaal rijbereik.

4% bijtelling voor zakelijke rijders

Maar het grootste voordeel van de KONA Electric zit hem in de betaalbaarheid van de auto. De vanafprijs is lager dan andere EV’s met een soortgelijke range. Bovendien blijft hij onder de 50.000 euro grens en komen zakelijke rijders dus optimaal in aanmerking voor de lage 4% bijtellingscategorie. Voor iets meer dan 40.000 euro rijdt u in het instapmodel met Smart Cruise Control, Lane Keeping Assist, een achteruitrijcamera en nog veel meer slimmigheden. Luxere uitvoeringen zijn ook te leasen en voegen extra’s toe zoals stoelverwarming, inklapbare buitenspiegels en een head-up display. Ontdek alle uitvoeringen van de KONA op onze actiepagina.

Hyundai KONA Electric

Rijplezier

RTL Autowereld heeft het bovendien over het rijplezier van de KONA Electric. In een elektrische auto heeft u meteen vol vermogen en dat maakt het autorijden allesbehalve saai. De elektromotor van de KONA is 204 pk sterk en komt verrassend snel van zijn plek. De benzinevarianten hebben 120 tot 177 pk en leggen het af tegenover de elektrische variant. Die heeft voor een sprintje naar 100 km/u maar 7,6 seconden nodig.

Elektrisch rijden bij ActivLease

“Hyundai heeft van alle merken het meest gevarieerde aanbod als het gaat om aandrijflijnen en elektrisch rijden”, zegt Kalff. Reden te meer om een Hyundai te overwegen als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke leaseauto. Hyundai heeft de ambitie om de groenste autofabrikant ter wereld te worden en met modellen zoals de KONA en IONIQ zijn ze al aardig op weg. Ook andere merken maken de omslag naar elektrische auto’s en u kunt ze allemaal online bekijken bij ActivLease. We vertellen u graag wat de leaseopties zijn!

Bron: RTL Autowereld

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over...