ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Kia Niro EV wordt e-Niro; eind 2018 leasen bij...

Kia Niro EV wordt e-Niro; eind 2018 leasen bij ActivLease!

21-09-2018

Kia Niro EV wordt e-Niro; eind 2018 leasen bij ActivLease!

De Koreanen hebben de naam gewijzigd van de Kia Niro EV. De elektrische crossover waar wij reeds lange tijd reikhalzend naar uitkijken, ging voorheen door het leven als de EV-variant van de Kia Niro. Maar de Koreaanse fabrikant vindt dat de naam e-Niro de lading beter dekt. In oktober wordt de Kia e-Niro officieel gepresenteerd op de Autosalon van Parijs. Verwacht hem bij ActivLease eind 2018, u kan de Kia e-Niro leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Kia heeft nog meer smakelijke details vrijgegeven van de e-Niro. De crossover wordt uitgerust met een sterke elektromotor die een vermogen van 204 pk realiseert. Het koppel is 395 Nm, wat garant staat voor een 0 naar 100 km/u tijd van 7,8 seconden.

Kia e-Niro met 64 kWh of 39,2 kWh accu

Het batterijpakket van de Kia e-Niro komt in 2 varianten: 39,2 kWh en 64 kWh groot. Met een 100 kW snellader kan u de auto in 23 minuten tot 60 procent opladen met het grotere batterijpakket. Supersnel dus! De e-Niro met 39,2 kWh krijgt een andere motor met een vermogen van 136 pk.

Kia e-Niro

Kia e-Niro actieradius

Hoeveel kilometer kan u rijden op één lading met de Kia e-Niro? Verrassend veel, zo blijkt! Volgens de nieuwste WLTP meting kan de 64 kWh variant van de auto gemiddeld 485 kilometer rijden. De Koreanen hebben ook een “urban” WLTP meting gedaan, die het gebruik in een stadsomgeving meet. Dat ligt stukken hoger met 615 kilometer.

Autovlogger Bjorn Nyland reisde af naar Seoul om de Kia e-Niro reeds uitgebreid te testen. In zijn filmpje kan u zien hoe geweldig de elektrische crossover rijdt en dat hij 500+ kilometer kan rijden op één lading.

Lease de Kia e-Niro dit jaar nog bij ActivLease

Binnenkort krijgt ActivLease alle gegevens van het bedrijf en kan u de Kia e-Niro bij ons bestellen! De crossover wordt in oktober gepresenteerd en zal eind 2018 aankomen in Nederland. Wees een van de eerste Kia e-Niro leaserijders en kom in aanmerking voor de vriendelijke bijtelling van vier procent. Als de elektrische lease expert van Nederland helpen wij u bij iedere stap van de elektrische omslag. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u een leaseofferte te sturen!

Bron: Autovisie

Relevante artikelen

De slimme rijtechnologie van de Kia e-Niro, zo werkt het

16-10-2018 | De Kia e-Niro is volgestopt met rijtechnologie waarmee u slimmer en zuiniger kunt...

Lees verder

In de Kia e-Niro kunt u elektrisch autorijden zonder rempedaal

16-11-2018 | De Kia e-Niro is een volledig elektrische crossover die een grote actieradius comb...

Lees verder

Eerste indruk van de snelste Kia ooit: de Stinger GT

07-02-2017 | Kia heeft zijn veelbelovende gran turismo onthult, de Stinger. Onze eerste indruk...

Lees verder

Oplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te vinden in Google Maps

15-11-2018 | De overstap naar elektrisch rijden kent voor leaserijders bijna geen drempel meer....

Lees verder