ActivLease
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogLease de elektrische Renault Zoe binnenkort met...

Lease de elektrische Renault Zoe binnenkort met sterkere motor

21-02-2018

Lease de elektrische Renault Zoe binnenkort met sterkere motor

De elektrische Renault Zoe blijft maar groeien in populariteit bij leaserijders. Met een uitstekende prijs en indrukwekkende actieradius is de Zoe een veelgekozen auto voor zakelijke lease. Omdat concurrenten zoals de Volkswagen e-Golf en Nissan Leaf niet stilzitten, komt Renault binnenkort met een update voor de Zoe. Het model krijgt o.a. een betere elektromotor en andere vernieuwingen. ActivLease is uw elektrisch leaseintermediair en vertelt u alles over de aankomende Renault Zoe update.

Elektromotor met meer vermogen

De Renault Zoe wordt later dit jaar voorzien van de nieuwe R110-elektromotor. Deze krachtbron zorgt voor 16 pk extra, waarmee het totale vermogen op 109 pk uitkomt. Samen met het koppel van 225 Nm levert dit geweldige prestaties op. De Zoe vertrekt razendsnel vanuit stilstand, en accelereert in amper twee seconden van 80 naar 100 km/u. De Renault Zoe met R110-motor kunt u leasen vanaf mei.

Renault Zoe actieradius

Renault claimt dat de prestaties van de nieuwe Zoe niet ten koste gaan van het elektrische bereik. De R110-motor is qua gewicht en formaat gelijk aan de reguliere R90-motor. Met de Zoe R110 kunt u volgens de NEDC-meting een actieradius bereiken van maar liefst 400 kilometer op een volle accu.

Renault Zoe met Android Auto

Andere vernieuwingen

De verbeterde motor is niet de enige vernieuwing voor de Renault Zoe. U kunt de elektrische auto binnenkort leasen in de speciale kleur Blue Violette. Het Color Pack Purple geeft het interieur een bijpassende afwerking. Onder meer het dashboard, de versnellingspook en stoelbekleding krijgt dan paarskleurige accenten. Bovendien voegt Renault ondersteuning toe voor Android Auto, zodat u bepaalde smartphoneapps kunt bedienen op het touchscreen van de Zoe.

Renault Zoe interieur met Color Pack Purple

Lease de Renault Zoe met vier procent bijtelling bij ActivLease

De Renault Zoe is al jarenlang een van de best verkochte elektrische auto’s in Europa. Elektrisch rijden in de Zoe is voor zakelijke rijders uitermate interessant dankzij de gunstige bijtelling van vier procent. ActivLease kan de nieuwe Zoe snel leveren in alle uitvoeringen. Bekijk onze Renault Zoe voorraad en vraag een offerte aan voor zakelijke lease. ActivLease is uw elektrische lease expert. Maak met ons de overstap naar een elektrische auto en doe mee met het nieuwe leasen!

Bron: Renault

Relevante artikelen

Renault Koleos SUV nu te bestellen bij ActivLease! Levering in juni.

11-05-2017 | Goed nieuws, bij ActivLease kan u per direct de allernieuwste Renault SUV bestelle...

Lees verder

"Hyundai KONA Electric trekt leaserijders over de streep"

17-04-2019 | Hyundai geldt op dit moment als het best verkopende merk in Nederland wat betreft...

Lees verder

Volkswagen ID Roomzz is het Duitse antwoord op de Tesla Model X

16-04-2019 | De nieuwe generatie elektrische auto's van Volkswagen telt al vijf verschillende m...

Lees verder

Goedkopere Tesla Model 3 met lage 4 procent bijtelling nu te bestellen!

15-04-2019 | Veel leaserijders hebben gewacht op de goedkopere Tesla Model 3 en deze is vanaf n...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.