ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

19-01-2019

Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

Een van de meest geliefde kleine bedrijfswagens in Nederland is nu ook met elektrische aandrijving verkrijgbaar. De Mercedes-Benz eVito levert ActivLease in alle mogelijke uitvoeringen en wij helpen u tevens met informatie omtrent milieusubsidies waarvoor uw onderneming dan in aanmerking komt. Met de Mercedes-Benz eVito is uw bedrijfs future proof en blijft u welkom in elke Nederlandse binnenstad.

De elektrische variant van de uiterst populaire Mercedes Vito, is gebouwd met de nieuwste technologie maar ook inzicht dat zich reeds jaren bewijst als bijzonder ondernemersvriendelijk. U kan op de Duitsers rekenen dat zij u weer hoogwaardig vervoer leveren, en deze keer zonder CO2-uitstoot. Geen milieuzone houdt uw onderneming straks tegen!

Actieradius gemiddeld 150 kilometer

De Mercedes-Benz eVito heeft een 41,4 kWh-batterij en een actieradius van 150 kilometer (volgens WLTP-test). De elektromotor levert een vermogen van 84 kW (114 pk) en 300 Nm trekkracht. De eVito is niet de eerste elektrische bestelbus die u bij ons kan leasen, maar wel de eerste in zijn klasse.

Mercedes eVito

Twee lengtevarianten om te kiezen

De Mercedes eVito is leverbaar in twee lengtevarianten met een laadruimte van 6 of 6,6 kubieke meter. Van koplamp tot achterlicht meet de eVito 5,14 meter of 5,37 indien u voor de langere uitvoering gaat. Hetzelfde geldt voor het laadvermogen. Gaat u voor standaard dan heeft u 1.073 kg laadvermogen en anders wordt het iets minder met 1.048 kg. Het toegestane totaalgewicht is altijd 3.200 kg.

Kies elektrisch rijden, kies ActivLease!

Mercedes heeft korte tests waarmee u gelijk kan zien of de eVito interessant is voor uw onderneming. ActivLease kan deze test ook voor u aanvragen of u meteen verder helpen met uw vragen over ondernemen met een elektrische bedrijfswagen. Onze vriendelijke medewerkers zijn experts in elektrisch leasen en helpen u bij elke stap van de elektrische omslag. Investeren in een elektrisch wagenpark wordt beloond door de Nederlandse overheid, onder andere met de MIA regeling. Wij vertellen u bij een gesprek ook meer over subsidies waar uw onderneming mogelijk voor in aanmerking komt.

Relevante artikelen

Mercedes-Benz User Experience maakt van uw auto een persoonlijke assistent

22-02-2019 | Voor zijn nieuwe generatie leaseauto's heeft Mercedes-Benz iets speciaals ontworpe...

Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

17-11-2018 | Levering van de nieuwe Mercedes GLE start begin 2019 bij ActivLease en de importeu...

Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij ActivLease

14-09-2018 | De derde generatie Mercedes-Benz GLE is gepresenteerd door de Duitsers en kan u be...

Lees verder

Mercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf 2019 bij ActivLease

07-09-2018 | Het startschot is gegeven voor Mercedes' nieuwe elektrische EQ merk! De Duitsers b...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.