ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

19-01-2019

Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

Een van de meest geliefde kleine bedrijfswagens in Nederland is nu ook met elektrische aandrijving verkrijgbaar. De Mercedes-Benz eVito levert ActivLease in alle mogelijke uitvoeringen en wij helpen u tevens met informatie omtrent milieusubsidies waarvoor uw onderneming dan in aanmerking komt. Met de Mercedes-Benz eVito is uw bedrijf future proof en blijft u welkom in elke Nederlandse binnenstad.

De elektrische variant van de uiterst populaire Mercedes Vito, is gebouwd met de nieuwste technologie maar ook inzicht dat zich reeds jaren bewijst als bijzonder ondernemersvriendelijk. U kan op de Duitsers rekenen dat zij u weer hoogwaardig vervoer leveren, en deze keer zonder CO2-uitstoot. Geen milieuzone houdt uw onderneming straks tegen!

Actieradius gemiddeld 150 kilometer

De Mercedes-Benz eVito heeft een 41,4 kWh-batterij en een actieradius van 150 kilometer (volgens WLTP-test). De elektromotor levert een vermogen van 85 kW (116 pk) en 295 Nm koppel. De eVito is niet de eerste elektrische bestelbus die u bij ons kan leasen, maar wel de eerste in zijn klasse.

Mercedes eVito

Twee lengtevarianten om te kiezen

De Mercedes eVito is leverbaar in twee lengtevarianten met een laadruimte van 6 of 6,6 kubieke meter. Van koplamp tot achterlicht meet de eVito 5,14 meter of 5,37 indien u voor de langere uitvoering gaat. Hetzelfde geldt voor het laadvermogen. Gaat u voor standaard dan heeft u 1.073 kg laadvermogen en anders wordt het iets minder met 1.048 kg. Het toegestane totaalgewicht is altijd 3.200 kg.

Kies elektrisch rijden, kies ActivLease!

Mercedes heeft korte tests waarmee u gelijk kan zien of de eVito interessant is voor uw onderneming. ActivLease kan deze test ook voor u aanvragen of u meteen verder helpen met uw vragen over ondernemen met een elektrische bedrijfswagen. Onze vriendelijke medewerkers zijn experts in elektrisch leasen en helpen u bij elke stap van de elektrische omslag. Investeren in een elektrisch wagenpark wordt beloond door de Nederlandse overheid, onder andere met de MIA regeling. Wij vertellen u bij een gesprek ook meer over subsidies waar uw onderneming mogelijk voor in aanmerking komt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease