ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLeasetoppers! De nieuwe BMW i3 en BMW i3s kan u...

Leasetoppers! De nieuwe BMW i3 en BMW i3s kan u nu leasen bij ActivLease

20-01-2018
Leasetoppers! De nieuwe BMW i3 en BMW i3s kan u nu leasen bij ActivLease

ActivLease gelooft in de elektrische revolutie en BMW doet dat ook. Kijkt u eens naar de nieuwe BMW i3 en het sportieve broertje de BMW i3s. Met deze elektrische leaseauto’s rijdt u comfortabeler en laadt u ook sneller op dan bij welke andere elektrische leaseauto. Ooit geïntroduceerd als een bewuste keus voor elektrische pioniers, nu een leaseauto voorzien van uiterst indrukwekkende rijeigenschappen en een prachtige uitrusting waar menig andere leaserijder jaloers op zal zijn. U kan de BMW i3 en de BMW i3s leasen bij ActivLease en in 2018 profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nieuwe BMW i3 leasen met extra grote actieradius     

Emissievrij en sportief rijden komen spectaculair samen in de nieuwe BMW i3. De nieuwe i3 is 100% elektrisch aangedreven en geavanceerder en sneller dan ooit. Van 0 naar 100 kilometer per uur haalt u in de BMW i3 in louter 7,3 seconden. De Duitsers halen het maximale uit de elektromotor met een vermogen van 170 pk. Maar BMW heeft ook gekeken naar hoe het opladen verbeterd kan worden. In circa drie uur heeft uw BMW i3 reeds een actieradius van 200 kilometer opgeladen. Bij een snellaadstation kan de accu zelfs een verbluffende 80% opgeladen worden binnen maar 39 minuten. De totale actieradius van de BMW i3 (met optionele Range Extender) is gemeten op circa 330 kilometer, volgens NEDC cyclus.

Sportieve BMW i3s leasen met nog meer vermogen

De Duitsers zijn dermate enthousiast over de nieuwe elektrische technologie dat u nu ook de BMW i3s kan leasen. De s duidt natuurlijk op een nog sportievere en snellere elektrische BMW. De i3s scheurt de normale BMW i3 dan ook voorbij met een topsnelheid van 160 kilometer per uur. Van 0 naar 100 gaat ook een tikkeltje sneller en is in circa 6,9 seconden te overbruggen. Dat doet de BMW i3s met behulp van een elektromotor met iets meer vermogen, namelijk 184 pk en een maximale koppel van 270 Nm.

BMW i3 en BMW i3s

Net als de BMW i3 is de BMW i3s te leasen met een standaard uitgebreide uitrusting en veel opties en accessoires. U kan ze allemaal leasen bij ActivLease maar ook de BMW i3 leasen als plug-in hybrid met een kleine 2-cilinder benzinemotor met een vermogen van 38 pk. Deze werkt in combinatie met de elektromotor om het bereik te vergroten. Ongeacht welke uitvoering u kiest, dankzij vernuftige innovaties en een ongekend lichte carrosserie, is de BMW i3 een slimme, luxe, milieubewuste leaseauto geworden.

Lease de BMW i3 met ActivLease met de vriendelijke vier procent bijtelling

Onze vriendelijke medewerkers kunnen snel een BMW i3 leaseofferte voor u maken. De BMW i3 of i3s leasen in 2018 betekent dat u kan profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische lease expert die u bij iedere stap van de elektrische omslag zal helpen. Zo kunnen wij u adviseren maar ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein zodat u uw nieuwe BMW i3 leaseauto kan laden wanneer u maar wilt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLeasetoppers! De nieuwe BMW i3 en BMW i3s kan u...