ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLynk & Co komt in 2020 met plug-in hybride cros...

Lynk & Co komt in 2020 met plug-in hybride crossover voor Europese markt

28-03-2018
Lynk & Co komt in 2020 met plug-in hybride crossover voor Europese markt

Het nieuwe automerk Lynk & Co gaat zijn geluk beproeven op de Europese markt. De Chinezen wagen de oversteek met de 02, een sportieve crossover die in Amsterdam officieel is onthuld. Lynk & Co wil elektrisch rijden betaalbaar maken voor een jonge doelgroep en biedt de 02 daarom uitsluitend aan met hybride aandrijvingen. De Lynk & Co 02 gaat volgend jaar in productie en kan u leasen vanaf 2020 bij ActivLease, uw lease intermediair.

Technologie van Volvo

Lynk & Co is het nieuwe, Chinese zustermerk van Volvo en gebruikt daarom dezelfde technologie als de Zweedse autofabrikant. Ook worden de auto’s van beide merken gebouwd in het Belgische Gent. De Lynk & Co 02 is een crossover die zijn basis leent van de Volvo XC40, de Auto van het Jaar 2018. Zelfs de motor kennen we nog van de Zweedse SUV: een 1,5-liter driecilinder met 7-traps automaat. Het platform voor de 02 is compatibel met een groot aantal aandrijvingen en dus komt Lynk & Co met een hybride, plug-in hybride en later zelfs een volledig elektrische versie.

Lynk & Co 02

Sportieve crossover

Lynk & Co mikt met de 02 op een jonge, actieve doelgroep. De crossover heeft een sportieve uitstraling en is herkenbaar aan grote lichtmetalen velgen, two-tone lak, opvallende led-achterlichten en hooggeplaatste koplampen. Ook de dakspoiler en felgekleurde sierstrips helpen de 02 op te vallen. Lynk & Co refereert naar de leaseauto als een ‘smartphone op wielen’. Connectivity moet centraal staan en daarom zien we aan de binnenkant een groot infotainmentsysteem met touchscreen, draadloze smartphone lader en een digitaal instrumentarium. De lederen bekleding met gekleurde stiksels zorgen voor de sierlijke elementen.

Lynk & Co 02

Alleen online te bestellen

Lynk & Co neemt afscheid van traditionele instapmodellen en lange optielijsten en biedt de 02 aan in één kant en klare uitvoering. Hierdoor is het productieproces goedkoper en de keuze voor leaserijders eenvoudiger. De plug-in hybride is alleen online te bestellen of via speciale pop-up stores in grote steden, waarvan Amsterdam de eerste is. Autorijden via een abonnementsconstructie wordt ook mogelijk en de 02 is het eerste model ter wereld met een ingebouwde share button, waarmee hij ingezet kan worden als deelauto.

Nieuwe Lynk & Co 02 leasen in 2020 bij ActivLease

Lynk & Co belooft een interessante nieuwe speler te worden op de Europese markt voor leaseauto’s. Met de 02 Plug-in Hybrid heeft het Chinese merk een interessant alternatief in handen voor andere compacte stadsauto’s zoals de Volvo XC40 en Audi Q2, waar u reeds een leaseofferte voor kunt aanvragen. ActivLease is uw lease intermediair. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Lynk & Co.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLynk & Co komt in 2020 met plug-in hybride cros...