ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Meer dan 100 Britse bedrijven kiezen voor elekt...

Meer dan 100 Britse bedrijven kiezen voor elektrisch leasen

31-08-2017

Meer dan 100 Britse bedrijven kiezen voor elektrisch leasen

De elektrische omslag zorgt voor opmerkelijk nieuws in het Engeland. Ruim honderd Britse bedrijven hebben toegezegd ten minste vijf procent van hun wagenpark volledig elektrisch te laten rijden in 2020. De Britse overheid voert stevig campagne voor elektrisch leasen in de zakelijke sector. Niet alleen liggen de kosten lager, de Britse overheid heeft als doelstelling dat vanaf 2040 auto’s met diesel of benzinemotor niet meer verkocht mogen worden. ActivLease ziet dat ook in Nederland de elektrische omslag begonnen is. Het aantal leaseoffertes voor compleet elektrische auto’s groeit en ze zijn voor leaserijders uiterst interessant door de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Elektrificeren wagenpark

Onder de Britse bedrijven die het wagenpark gaan elektrificeren bevinden zich Gatwick Airport, Santander, de Londense brandweerbrigade en de Britse tak van Microsoft. Het doel is om vanaf 2020 vijf procent van het wagenpark met een elektromotor te laten rijden. De drempel van vijf procent is reeds behaald door sommige bedrijven op de lijst.

Elektrische auto Engeland

Ook in Engeland is de elektrische auto de toekomst

Het promoten van een elektrisch aangedreven wagenpark is onderdeel van de Britse campagne “Go Ultra Low”. Bedrijven worden gewezen op de kostenbesparende mogelijkheden die elektrische auto’s bieden. De campagne is ook noodzakelijk want de verkoop van benzine- en dieselauto’s is vanaf 2040 verboden in het land. Zo heeft de overheid deze zomer beslist. De volledig elektrische auto is de toekomst.

Engeland is niet het enige land dat de verkoop van elektrische auto’s ziet groeien. Wereldwijd wordt er een toename gemeten. Bloomberg New Energy Finance voorspelt dat de trend niet zal afnemen de komende decennia. In 2040 zal de wereldwijde autoverkoop voor 54 procent bestaan uit elektrische auto’s.

Elektrische auto leasen? Kies ActivLease en lease met vier procent bijtelling

De elektrische auto leasen in Nederland is uiterst voordelig met de vriendelijke vier procent bijtelling. De regeling is geldig in 2017 en u kan meteen een elektrische auto leasen uit voorraad bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte op en helpen u graag verder. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en kan zelfs helpen met het installeren van een laadstation op eigen terrein. Doe mee met de elektrische omslag, kies voor een elektrische leaseauto!

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

Fisker gaat in de herkansing met betaalbare elektrische SUV

20-03-2019 | Fisker gaat na lange tijd weer een poging wagen op de markt voor elektrische auto'...

Lees verder

Elektrische auto's en waterstofauto's krijgen parkeerkorting vanaf 2021

19-03-2019 | Elektrische auto's komen in aanmerking voor verschillende financiële voordelen en...

Lees verder

Tesla Model Y onthuld: alles wat u moet weten over de elektrische crossover

15-03-2019 | Tesla heeft zijn vierde en nieuwste elektrische auto gepresenteerd: de Model Y. He...

Lees verder

Nissan onthult de IMQ Concept met nieuwe e-POWER aandrijving

15-03-2019 | Nissan heeft eerder deze maand de nieuwe IMQ Concept onthuld op de autosalon in Ge...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.