ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Meer range voor BMW i3 en i3s dankzij verbeterd...

Meer range voor BMW i3 en i3s dankzij verbeterd accupakket

01-10-2018

Meer range voor BMW i3 en i3s dankzij verbeterd accupakket

Vorig jaar bracht BMW een visuele en technische vernieuwing uit voor de elektrische BMW i3. Tevens voegde het met de i3s een extra sportieve variant toe aan het gamma. En ook dit jaar zitten de Duitsers niet stil. Zowel de BMW i3 als de BMW i3s krijgen per direct een forse opwaardering voor de batterijcapaciteit en actieradius. De Duitse EV kan hierdoor weer goed mee met concurrenten zoals de Volkswagen e-Golf en Nissan Leaf. ActivLease is uw expert in elektrisch leasen en vertelt u alles over de nieuwe accu en andere verbeteringen voor de BMW i3.

BMW i3 met grotere actieradius

De accucapaciteit van de BMW i3 is gegroeid van 94 Ah/33kWh naar 120 Ah/42,2 kWh. Dat is goed nieuws, want daardoor is de actieradius flink toegenomen! De nieuwe BMW i3 heeft een elektrisch bereik van maar liefst 310 kilometer op basis van WLTP. Eerst was dat nog 255 kilometer. De sportievere i3s haalt nu maximaal 285 kilometer op één lading. Volgens BMW is met beide modellen een range mogelijk van 260 kilometer in de dagelijkse praktijk.

BMW i3 120 Ah

Opladen

De nieuwe BMW i3 laat zich opladen met de Wallbox in 3-fasen (11 kW), waarmee de accu in 3,2 uur weer vol is. Opladen via het stopcontact kan met een vermogen van 3,6 kW. Wilt u de BMW i3 onderweg opladen, dan kan dat met een maximale snelheid van 50 kW. Via de snelladers van Fastned heeft de auto na 42 minuten weer volledig bereik.

Optioneel sportpakket

Het accupakket is niet het enige dat vernieuwd is aan de BMW i3. In de optielijst bespeuren we een aantal interessante dingen toevoegingen zoals het nieuwe sportpakket. Dit pakket bevat een verlaagd sportonderstel, 20 inch lichtmetalen velgen en zwarte wielkastranden. Andere opties zijn de laksoort Jucaro Beige, een nieuw interieurthema, adaptieve LED-koplampen, een draadloze oplader voor smartphones en een verbeterde besturing van het BMW-infotainmentsysteem.

De nieuwe BMW i3 leasen doet u bij ActivLease

Wilt u ook een elektrische BMW auto leasen? Bij ActivLease kunt u de verbeterde BMW i3 en i3s al leasen voor een zeer scherpe vanafprijs. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan meteen voor u aan de slag. De BMW i3 is niet alleen aantrekkelijk vanwege de hogere actieradius. U komt daarnaast in aanmerking voor de vriendelijke vier procent bijtelling. En tegelijkertijd maakt u met het duurzame karakter van de BMW i3 een écht statement!

Bron: BMW Nederland

Relevante artikelen

Ionity snellaadstation bij Apeldoorn laadt auto's op binnen enkele minuten

28-12-2018 | Snellaadstations kunnen de batterijpakketten van elektrische auto's reeds veel sne...

Lees verder

BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

14-11-2018 | De nieuwe BMW 3-serie sedan was ongetwijfeld één van de hoogtepunten tijdens de Au...

Lees verder

BMW Vision iNEXT - de nieuwe basis voor zelfrijdende auto's?

07-11-2018 | Hoe brengen we straks onze tijd door in een auto als deze helemaal zelf kan rijden...

Lees verder

Dit is de reusachtige BMW X7, begin 2019 leasen bij ActivLease!

18-10-2018 | Kan een SUV voor u niet groot genoeg zijn? Dan hebben we goed nieuws, want BMW hee...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.