ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz A-klasse plug-in hybride geeft he...

Mercedes-Benz A-klasse plug-in hybride geeft het goede voorbeeld

02-07-2019

Mercedes-Benz A-klasse plug-in hybride geeft het goede voorbeeld

De Mercedes A-klasse plug-in hybride laat niet lang meer op zich wachten. De stekkervariant van de populaire hatchback dook twee jaar geleden voor het eerst op, toen Mercedes-Benz het nieuwe A-klasse dashboard onthulde en vergat om de elektrische actieradius te verbergen. Inmiddels kregen Nederlandse autojournalisten een preview en dat levert een aantal interessante details op. Later dit jaar al wordt de A-klasse PHEV aan het modellengamma van Mercedes toegevoegd en natuurlijk kunt u bij ActivLease terecht voor een scherpe leaseofferte.

60 km elektrisch rijden

De Mercedes A-klasse plug-in hybride is bijna klaar voor productie en de journalisten van AutoRAI hebben al achter het stuur gezeten. Volgens hun krijgt de auto een 15 kWh accupakket, waarmee een elektrisch rijbereik van wel 60 kilometer mogelijk is. Voor een PHEV is dat bijzonder ruim en natuurlijk ideaal voor woon-werkverkeer! Naast semi elektrisch wordt het ook één van de sterkste A-klasse varianten die u kunt leasen. De aandrijving combineert namelijk een 1,3 liter benzinemotor met een 75 kW elektromotor. Dat maakt hem qua performance gelijkwaardig aan de 220 pk sterke A250.

Geschikt voor snelladen

Het plaatsen van de elektromotor onder de achterbank slokt 70 liter extra bagageruimte op in vergelijking met de reguliere varianten maar volgens AutoRAI is het verschil nauwelijks te merken. Daartegenover staat dat u elektrisch kunt rijden en dat is samen met de uitstekende rijeigenschappen van de A-klasse een groot voordeel. Een ander pluspunt: de A-klasse kan als een van de weinige plug-in hybride auto’s opladen bij een snellaadstation. De accu is dan in een half uur weer volgeladen. We hopen dat meer PHEV’s dit voorbeeld gaan volgen.

Ook andere modellen als PHEV

De A-klasse PHEV verschijnt als Hatchback en Limousine en wordt later dit jaar officieel gepresenteerd. Ook de B-klasse krijgt een plug-in hybride variant en er volgen ongetwijfeld nog meer modellen met een semi-elektrische aandrijflijn. Bovendien brengt Mercedes dit jaar zijn volledig elektrische SUV op de markt: de EQC.

Kies ActivLease voor al uw Mercedes A-klasse leasing

De Mercedes A-klasse geeft het goede voorbeeld aan een nieuwe generatie plug-in hybrids. Het lijkt nu al een van de beste A-klasse varianten die u kunt leasen en zodra de officiële prijzen en specificaties verschijnen kunt u dit uiteraard terugvinden op ActivLease. U kunt hem dan meteen bestellen voor een operational of financial lease. Natuurlijk zijn we ook voor alle andere A-klasse uitvoeringen uw lease expert. Bekijk onze voorraad Mercedes A-klasse en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Bron: ZERauto.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz A-klasse plug-in hybride geeft he...