ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz toont elektrische eVito, bestelbu...

Mercedes-Benz toont elektrische eVito, bestelbus met 150 km bereik

29-11-2017
Mercedes-Benz toont elektrische eVito, bestelbus met 150 km bereik

Goed nieuws voor milieubewuste ondernemers, want Mercedes-Benz gaat op korte termijn al zijn bestelbussen aanbieden met een elektrische aandrijving. Het eerste model dat Mercedes met een elektromotor gaat leveren is de eVito. De volledig elektrische bedrijfswagen komt binnenkort op de markt met een grote actieradius en twee varianten. Andere elektrische modellen volgen vanaf 2019. Als voorstander van elektrisch rijden is ActivLease zeer enthousiast over deze ontwikkeling. U kunt bij ons alle Mercedes-Benz bedrijfswagens leasen.

Theoretische actieradius eVito

De Mercedes-Benz eVito is een elektrische variant van de Vito met een 41,4 kWh batterijpakket. Hiermee is een theoretische actieradius mogelijk van 150 kilometer NEDC, ideaal voor de meeste binnen- en buitenstedelijke werkzaamheden. Ook bij slechte omstandigheden zoals lage temperaturen en een zware lading moet een groot bereik haalbaar moet zijn. De eVito heeft daarnaast 1.000 kg laadvermogen, een laadvolume van 6.6 m3 en een topsnelheid van 120 km/u.

Mercedes eVito vanafprijs

De nieuwe Mercedes eVito heeft een vanafprijs van 39.990 euro. De volledig elektrische bestelbus is al te bestellen in Duitsland, waar de eerste exemplaren in de tweede helft van 2018 de weg op gaan. Vanaf 2019 zijn meerdere Mercedes bestelbussen met een elektrische motor te leasen, waaronder de eSprinter en Citan.

Elektrische bedrijfswagens

De lancering van de eVito gaat gepaard met een nieuwe strategie voor elektrische modellen, waarmee Mercedes-Benz zich richt op o.a. infrastructuur, rijgedrag en training. Volker Mornhinweg, hoofd van Mercedes-Benz Vans, is overtuigd van een elektrische omslag bij bedrijfswagens. “Een elektrische aandrijving in onze bestelbussen is een noodzaak, vooral in stadscentra. Qua winstgevendheid zijn ze te vergelijken met traditionele bedrijfswagens.”

Mercedes-Benz bestelbus leasen bij ActivLease

Bij ActivLease moedigen we de elektrische omslag aan, ook bij bedrijfswagens. Na merken als Citroën, Opel en Renault komt nu ook Mercedes-Benz met elektrische bedrijfswagens. Uiteraard kunt u al een leaseofferte aanvragen voor gewone modellen zoals de Sprinter, Vito en Citan. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het leasen van een bestelauto als beginnend ondernemer? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers. Wij helpen u graag op weg!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz toont elektrische eVito, bestelbu...