ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLease de elektrische Renault Kangoo Z.E. dit na...

Lease de elektrische Renault Kangoo Z.E. dit najaar met verbeterde motor en actieradius

07-07-2017

Lease de elektrische Renault Kangoo Z.E. dit najaar met verbeterde motor en actieradius

Goed nieuws voor zelfstandige ondernemers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing! Renault komt later dit jaar namelijk met een vernieuwde versie van de Kangoo Z.E.. De populaire elektrische bedrijfswagen krijgt van de Franse fabrikant een betere batterij, sterkere elektromotor en een grote actieradius. De ontwikkeling van elektrische personenauto’s krijgt zo steeds meer zijn doorslag op bedrijfswagens. U profiteert van alle gemakken van een compacte bestelauto, met de voordelen van een schone, emissievrije aandrijving. ActivLease heeft per direct de orderboeken voor de elektrische Renault Kangoo Z.E. geopend. Levering begint naar verwachting dit najaar, maar u kunt online al een leaseofferte aanvragen.

NEDC-actieradius van 270 km

Volgens Renault heeft de nieuwe Kangoo Z.E. de grootste actieradius van alle lichte bedrijfswagens die u momenteel kunt leasen. De 44 kW-sterke elektromotor in deze nieuwkomer is gebaseerd op die van de ZOE en levert adequate prestaties. Ook de 33 kWh batterij is volledig nieuw. Hiermee moet een NEDC-actieradius van 270 km haalbaar zijn, wat in de praktijk neerkomt op 160 tot 200 km. Dat is een half keer zoveel als zijn voorganger, terwijl de laadruimte en de accu even groot zijn gebleven. De Kangoo Z.E. heeft dus meer dan genoeg bereik voor al uw binnenstedelijke werkzaamheden.

Dankzij de batterijtechniek van Renault kan de nieuwe Kangoo Z.E. anderhalf keer zoveel opslaan in de batterij. Het energieverbruik kan nog verder gereguleerd worden met een warmtepomp. Deze vermindert de noodzaak van verwarming bij koud weer, zodat de actieradius gelijk blijft. Ook is het aantal kilometers te rekken in de speciale Eco-mode. Hiermee past u de prestaties van de motor aan om tot wel 10% actieradius terug te winnen.

Nieuwe Renault Kangoo Z.E.

Sneller opladen

De Kangoo Z.E. rijdt niet alleen verder, hij is ook sneller opgeladen. Renault levert een 7,4 kW Wall Box met 32 A, waarmee de accu in ongeveer zes uur weer vol is. Met een uurtje laden heeft u alweer een bereik van 37 kilometer. De bestelauto is ook aan te sluiten op een stopcontact met de bijgeleverde laadkabel van zes meter. ActivLease denkt bij het leasen van een elektrische bedrijfswagen met u mee voor een beschikbare laadoplossing aan huis of op het werk.

Praktisch ingericht

Renault heeft het interieur van de Kangoo Z.E. samengesteld met het doel uw werk te vergemakkelijken. Ondanks zijn compacte postuur ontbreekt het de Franse bestelauto niet aan ruimte met een laadvolume van wel 3,0 m3. Achterin treft u een laadruimte met 4 sjorogen en een halfhoog tussenschot. Voorin zijn er veel praktische opbergmogelijkheden in zowel het dashboard als de deuren. De Z.E. heeft verder moderne uitrusting met o.a. een boordcomputer, stoffen bekleding, Electronic Stability Control (ESC) met Hill Start Assist en een instrumentenpaneel waarop u de actieradius en informatie over het verbruik kunt aflezen.

De Kangoo Z.E. is ook te leasen als Maxi, een verlengde versie met vijf zitplaatsen. Ideaal als u naast een zware lading ook veel personen mee moet nemen. De Maxi heeft een zijschuifdeur en een neerklapbare achterbank met verstelbare hoofdsteunen die drie extra zitplaatsen oplevert. Een flexibele en comfortabele oplossing is met deze bestelwagen altijd binnen handbereik.

Renault Kangoo Z.E. laadruimte

Opties voor de Kangoo Z.E. 33

De personenauto’s van Renault zijn gewoonlijk uitgerust met hoogstaande technologie, en voor deze elektrische bedrijfswagen is dat niet anders. De Kangoo Z.E. 33 is te leasen met een aantal optiepakketten die zeer interessante veiligheids- en assistentiesystemen toevoegen. Het R-Link multimediasysteem en de achteruitrijcamera met parkeersensoren maken het navigeren door de stad een stuk gemakkelijker. Als u wil genieten van nog meer comfort, dan zijn opties als airco, cruise control en een verwarmde, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel aan te raden.

Elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

U kunt het huidige model van de elektrische Renault Kangoo Z.E. reeds leasen bij ActivLease. Rijden in een elektrische bestelauto is in 2017 extra voordelig door de gunstige 4% bijtelling. Ook hoeft u voor de Kangoo Z.E. geen BPM te betalen. Het vernieuwde model kunt u naar verwachting in het najaar leasen. Tot die tijd kunt u onze nieuwspagina volgen voor het laatste elektrische lease nieuws, of contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers voor meer informatie over elektrische leaseauto’s van Renault.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLease de elektrische Renault Kangoo Z.E. dit na...