ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe elektrische Porsche te zien op teaserafb...

Nieuwe elektrische Porsche te zien op teaserafbeelding

17-08-2021

Nieuwe elektrische Porsche te zien op teaserafbeelding

Porsche neemt een nieuwe elektrische auto mee naar de IAA in München. En gezien de positieve ontvangst van de Taycan kijken we er bijzonder veel naar uit. Op Instagram plaatst het merk al een afbeelding van het studiemodel, dat op de autoshow gepresenteerd wordt. Blijf ons dus volgen voor meer Porsche nieuws of neem contact op als u nu al een elektrische Porsche wil leasen.

Toekomstgericht

Op de afbeelding zien we een close-up van een Porsche Taycan-achtige koplamp. Het bijschrift luidt: “Op 6 september vieren we de wereldpremière van een toekomstgerichte conceptstudie”. Dat is natuurlijk een grote hint naar een nieuw volledig elektrisch aangedreven model. Volgens Porsche wordt het een combinatie van ‘geavanceerde technologie met adembenemend design.’

Elektrische Porsche Macan

Maar welk model zou het zijn? Het is bekend dat Porsche achter de schermen al een tijdje werkt aan een elektrische Macan. Het zou ons niet verbazen als deze een Taycan-achtige voorkant krijgt zoals op de afbeelding, en zijn debuut maakt op de IAA. Gezien de populariteit van SUV’s zou dat ook een logische volgende uitbreiding van de elektrische Porsche-range zijn. Een andere mogelijkheid is een elektrische versie van de 718 Cayman. Dat zou ook de hint naar het sportverleden van Porsche verklaren.

Elektrische Porsche leasen bij ActivLease

Porsche zet de komende jaren flink door met elektrificeren en wil binnen tien jaar CO2-neutraal zijn. Onze verwachtingen zijn hoog, want de Porsche Taycan en de eerder dit jaar geÏntroduceerde Taycan Cross Turismo zijn zeer indrukwekkende EV’s die u al kan leasen. Dit jaar nog kunt u profiteren van de aantrekkelijk lage 12% bijtelling als u overstapt naar een elektrische Porsche.

Lease acties voor de Porsche Taycan* bij ActivLease

79.2kWh RWD 408 pk
Porsche Taycan
Onderweg naar NL
79.2kWh RWD 408 pk
Netto bijtelling:
€ 600,-
Actieradius:
431 km
Leaseprijs:
€ 1.299,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe elektrische Porsche te zien op teaserafb...