ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz A-klasse ook te leasen als...

Nieuwe Mercedes-Benz A-klasse ook te leasen als sedan

02-08-2018
Nieuwe Mercedes-Benz A-klasse ook te leasen als sedan

Mercedes-Benz is zijn aanbod compacte leaseauto’s aan het uitbreiden. Eerder dit jaar werd de gloednieuwe A-klasse geïntroduceerd en nu presenteert het Duitse automerk een sedanversie van de iconische hatchback. Prachtig nieuws voor de leaserijder die niet het budget heeft voor een CLA of C-klasse, maar wel in een premium sedan wil rijden! U kan vanaf eind 2018 een leaseofferte aanvragen voor de Mercedes A-klasse Limousine bij ActivLease, uw Mercedes-Benz leaseintermediair.

Mercedes-Benz A-klasse Limousine

Met de A-klasse Limousine combineert Mercedes het compacte formaat van de A-klasse met de premium uitstraling van een CLA en CLS. Voor de Chinese markt is eerder dit jaar al een soortgelijk model gepresenteerd, maar het is een combinatie waar Europese leaserijders ook steeds meer behoefte aan hebben. Ten opzichte van de hatchback is de A-klasse Limousine iets langer en gestroomlijnder. Tevens is de bagageruimte gegroeid, van 370 liter naar 420 liter.

Standaard met MBUX-infotainmentsysteem

De A-klasse Limousine is na de introductie in twee versies te leasen: als A 200 met 163 pk en A 180 d met 116 pk. De motoren zijn standaard gekoppeld aan een 7G-DCT automaat. Beide versies zijn voorzien van MBUX, het intelligente, zelflerende infotainmentsysteem van Mercedes. Deze transformeert het dashboard in een digitaal cockpit met één of meerdere grote schermen en optioneel een digitaal instrumentarium of head-up display. Lees meer over het indrukwekkende nieuwe dashboard van de Mercedes A-klasse.

Mercedes A-klasse 2018 leasen doet u bij ActivLease!

De nieuwe Mercedes A-klasse Limousine krijgt zijn publieksdebuut op de Autosalon van Parijs in oktober. Uiteraard houdt ActivLease u op de hoogte van alle informatie omtrent de Duitse nieuwkomer. De A-klasse 2018 hatchback kunt u reeds leasen uit voorraad in diverse uitvoeringen. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers, zij berekenen graag een persoonlijk leaseprijs voor u. ActivLease is uw Mercedes-Benz leaseintermediair!

Bron: Media Site Mercedes-Benz Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz A-klasse ook te leasen als...