ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogIn beeld: de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse....

In beeld: de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse. Binnenkort te leasen!

06-02-2018

In beeld: de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse. Binnenkort te leasen!

De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse is eindelijk in vol ornaat te bewonderen. Het gefacelifte model krijgt een stijlvol, hightech interieur met meer binnenruimte en een volledig digitaal dashboard. Mercedes heeft aangekondigd dat de nieuwe A-klasse zeer binnenkort in de Nederlandse showrooms staat. Zodra de vanafprijzen bekend worden gemaakt kunt u bij ons een operational of financial leaseofferte aanvragen. ActivLease is uw Mercedes-Benz leaseintermediair en geeft u alle feiten over de Mercedes A-klasse 2018.

Meer ruimte

De nieuwe Mercedes A-klasse behoudt zijn herkenbare look en is vooral een evolutie van het huidige leasemodel. Aan de buitenkant zijn het de CLS-achtige koplampen en de wijde achterkant die het meest opvallen. De hatchback is in de lengte en breedte ietsje gegroeid ten opzichte van zijn voorganger en dat levert aan de binnenkant meer bewegingsvrijheid op. Passagiers hebben nu meer hoofd- en schouderruimte tot hun beschikking. En wie de kofferbak opent heeft toegang tot 29 liter extra bagageruimte, wat het totaal brengt op 370 liter.

Intelligent infotainmentsysteem

Naast de hoeveelheid binnenruimte heeft ook de uitrusting van de A-klasse een behoorlijke opwaardering gekregen. De leaseauto krijgt een volledig digitaal dashboard met meerdere HD-displays en sfeerverlichting. De A-klasse is bovendien het eerste model dat gebruik maakt van het intelligente MBUX infotainmentsysteem van Mercedes. Dit zelflerende systeem is beter in het herkennen van terugkerende handelingen en spraakcommando’s en zorgt zo voor een persoonlijke band met de bestuurder.

Mercedes-Benz A-klasse 2018

Mercedes-Benz A-klasse 2018 Mercedes-Benz A-klasse 2018 Mercedes-Benz A-klasse 2018 Mercedes-Benz A-klasse 2018 Mercedes-Benz A-klasse 2018

Mercedes A-klasse 2018 motoren

Mercedes introduceert de nieuwe A-klasse met drie verschillende motoren. Het instapmodel is de A200 met 1,4 liter benzinemotor van 163 pk. Daarboven staat de 2,0 liter A250 met 224 pk vermogen. Diesel rijden kan met de A180d, die 116 pk telt. Laatstgenoemden worden geleverd met een 7G-DCT automaat, de A200 is daarnaast leverbaar met een handgeschakelde transmissie. De verwachting is dat Mercedes het A-klasse aanbod nog gaat uitbreiden, met onder meer een plug-in hybride variant.

Nieuwe Mercedes A-klasse leasen vanaf voorjaar 2018 bij ActivLease

De A-klasse is een van de populairste modellen van Mercedes die u kunt leasen en het nieuwe model lijkt wederom een topper te worden. De vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse kunt u vanaf het voorjaar 2018 leasen bij ActivLease in alle mogelijke kleuren en uitvoeringen. Onze vriendelijke medewerkers houden u uiteraard op de hoogte van alle informatie omtrent de nieuwe Mercedes A-klasse. U kunt ook het huidige model A-klasse en alle andere Mercedes-Benz auto’s zakelijk leasen. Bekijk onze voorraad en vraag een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIn beeld: de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse....