ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes Sprinter nu te bestellen, krijg...

Nieuwe Mercedes Sprinter nu te bestellen, krijgt een elektrische variant

08-02-2018

Nieuwe Mercedes Sprinter nu te bestellen, krijgt een elektrische variant

De nieuwe generatie Mercedes-Benz Sprinter is vanaf nu te bestellen bij ActivLease. De populaire bestelbus krijgt een verbeterde transmissie, nieuwe motoren en een modern infotainmentsysteem. Om het belang van de bestelwagen te benadrukken heeft de Duitse autofabrikant maar liefst 2,5 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling. Mercedes komt ook met een volledig elektrische variant van de nieuwe Sprinter. ActivLease is voorstander van elektrisch rijden en moedigt deze omslag aan. U kunt bij ons diverse Mercedes-Benz bedrijfswagens leasen, ook als startende ondernemer.

Vanafprijs Mercedes Sprinter

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter staat vanaf juni bij de Nederlandse dealer met een vanafprijs van 20.990 euro ex BTW. Dan rijdt u in het instapmodel met een 114 pk dieselmotor en handgeschakelde transmissie. Motoren met vermogens tot 190 pk en de nieuwe 9-traps automaat zijn ook leverbaar.

De Sprinter met elektrische aandrijving kunt u leasen in 2019. De actieradius en het vermogen zijn nog niet bekend, maar naar verwachting komen de prestaties van de eSprinter overeen met die van de eVito. Het bereik moet in ieder geval toereikend zijn voor stedelijke werkzaamheden. Mercedes-Benz wil op termijn al hun bedrijfswagens voorzien van een elektromotor.

Laadvermogen

Met een indrukwekkende hoeveelheid varianten belooft de Sprinter een mobiliteitsoplossing te bieden voor elk soort ondernemer. Verschillende lengtes, hoogtes en soorten opbouw zijn beschikbaar, evenals voorwiel-, achterwiel- en zelfs vierwielaandrijving. De Sprinter heeft een laadruimte van 17 m3 en een maximaal laadvermogen van 5,5 ton. Mercedes heeft de laadruimte en laadvloer geoptimaliseerd, zodat bulkvracht met bijvoorbeeld europallets stabieler te vervoeren is.

Zelflerend infotainmentsysteem

De X-klasse toonde al aan dat Mercedes-Benz bedrijfswagens steeds meer functies overnemen van personenauto’s en de nieuwe Sprinter volgt die trend. In het dashboard is een groot 10,25 inch touchscreen geplaatst voor radio en een 360-graden camera. De Sprinter maakt gebruik van het MBUX-interface, een zelflerend infotainmentsysteem dat debuteert in de nieuwe A-klasse. Met Mercedes PRO kunnen bestuurders en fleetmanagers eenvoudiger communiceren en functies zoals adaptive cruise control, rijbaanassistentie en een blindehoekdetector zorgen voor extra veiligheid.

Nieuwe Mercedes Sprinter leasen vanaf juni bij ActivLease

De nieuwe Mercedes Sprinter is vanaf juni leverbaar bij ActivLease en de elektrische variant volgt volgend jaar. U kunt al een leaseofferte aanvragen voor een Mercedes-Benz bestelwagen bij onze vriendelijke medewerkers of onze Mercedes voorraad bekijken. We hebben een groot aantal voordelige bedrijfswagens die voor starters zeer interessant zijn om te leasen. ActivLease is uw bedrijfswagen expert en helpt u bij het vinden van een passende mobiliteitsoplossing!

Bron: Mercedes-Benz

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes Sprinter nu te bestellen, krijg...