ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Range Rover Sport kan u ook als plug-in...

Nieuwe Range Rover Sport kan u ook als plug-in hybrid leasen

09-10-2017

Nieuwe Range Rover Sport kan u ook als plug-in hybrid leasen

De nieuwe Range Rover Sport zal eind dit jaar te leasen zij bij ActivLease. Met een strakker exterieur, opgefrist interieur en compleet vernieuwd aandrijfsysteem. Naast verscheidene benzine en dieselmotors is er ook een plug-in hybrid versie onthuld. Het Range Rover Sport aanbod is daarmee breder dan ooit. U kan de nieuwe Range Rover Sport eind 2017 leasen bij ActivLease.

Vernieuwd uiterlijk

De Range Rover Sport facelift zorgt voor een nieuwe voorbumper, grille, achterspoiler en koplampunits. De koplampen kunnen aangepast worden naar matrix-LEDs of nog betere pixel-LEDs. U krijgt dan 142 LEDs aan de voorkant die tot 500 meter vooruit kunnen schijnen. Van binnen heeft de Sport veel overgenomen van de Range Rover Velar. De Range Rover Sport wordt uitgerust met twee 10 inch touchscreens boven elkaar. Eentje functioneert als infotainment en de ander voor instellingen voor het interieur. Veel onderdelen zijn van lichtere materialen gemaakt zodat de Range Rover Sport groter is maar tegelijkertijd minder weegt.

Range Rover Sport

Range Rover Sport P400e plug-in hybrid

De Range Rover Sport P400e is de plug-in hybrid variant, een eerste keer voor het model. Met een vermogen van 404 pk staat de Sport garant voor uiterst indrukwekkende rijprestaties. De nieuwe 2.0 liter viercilinder turbomotor met een vermogen van 300 pk wordt gecombineerd met een elektromotor met een vermogen van 116 pk, verwerkt in een achttraps ZF versnellingsbak. Met 404 pk en 640 Nm koppel, trekt de Range Rover Sport een sprint naar 100 kilometer per uur in louter 6,7 seconden. De topsnelheid is 220 kilometer per uur. Land Rover stelt verder dat het 13,1 kWh grote accupakket garant staat voor 51 kilometer totaal elektrisch rijden. De CO2 uitstoot is daarmee slechts 64 gram per kilometer. De Range Rover Sport heeft zijn 7 kW lader verstopt achter de grille.

Range Rover Sport vanafprijs

De vanafprijs van de Range Rover Sport is 93.975 euro en komt dan met een 2.0 liter dieselmotor met een vermogen van 240 pk. Voor een hogere leaseprijs kan u ook een 3.0 liter diesel met een vermogen van 258 pk of 306 pk. Het diesel topmodel is de 4.4 liter V8 motor met een brullend vermogen van 339 pk. De benzinemotoren starten bij een 2.0 liter viercilinder met een vermogen van 300 pk. Dan zijn er nog een 3.0 liter supercharged V6 motor en de supercharged V8 met vermogens van 340 pk en 525 pk. Het absolute topmodel is de SVR uitvoering die met een 5.0 liter V8 een uiterst vermogen van 575 pk haalt. In 4,5 tellen rijdt u uit stilstand honderd kilometer per uur. De topsnelheid is afgesteld op 280 kilometer per uur.

Eind 2017 de Range Rover Sport leasen bij ActivLease!

De Range Rover Sport is eind dit jaar leverbaar bij ActivLease en de plug-in hybrid uitvoering behoort tot de voordeligste modellen. U kan een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers of onze Range Rover voorraad bekijken. Wij hebben ook een grote voorraad elektrische modellen die u in 2017 kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en helpt u bij iedere stap van de elektrische overgang. Zo kunnen wij u ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Range Rover Sport kan u ook als plug-in...