ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

'Nieuwe Renault ZOE krijgt grotere accu en 400 km range'

13-02-2019

'Nieuwe Renault ZOE krijgt grotere accu en 400 km range'

Renault is zijn fabrieken aan het klaarstomen voor de productie van de nieuwe Renault Zoe. Deze verschijnt eind dit jaar op de markt en krijgt een sterk verbeterd accupakket en meer vermogen. ActivLease heeft hoge verwachtingen van de opvolger en via Franse media zijn er meer details bekendgemaakt. De nieuwe Renault Zoe zou bijvoorbeeld een actieradius van 400 km krijgen. En dat terwijl de Zoe nu al een van de populairste elektrische auto’s is die u kunt leasen!

400 km actieradius

De nieuwe Renault Zoe wordt geleverd met een sterk verbeterd accupakket. Hiermee haalt de auto in theorie een WLTP-actieradius van 400 kilometer. Dit meldt het Franse L’argus. Of het productiemodel dat echt gaat halen is nog niet bekend, maar wij verwachten een range van ruim 350 kilometer. De toename in elektrisch rijbereik zal in ieder geval niet voor langere laadtijden zorgen. De nieuwe Zoe kan straks met 3 fasen laden bij openbare laadpunten én bij snellaadstations met een snelheid van 100 kW.

Stoerdere vormgeving

Aan de buitenkant zal de Renault Zoe niet veel veranderen. De elektrische auto krijgt wel een iets stoerdere vormgeving, zo zal de voorzijde een aantal kenmerken overnemen van de Zoe e-Sport Concept (zie afbeelding hieronder). Ook maken een aantal features uit de aankomende Renault Clio hun opwachting. Verwacht dus een verbeterd instrumentenpaneel, een groot touchscreen op het dashboard en nieuwe rijassistentiesystemen.

Renault Zoe e-Sport Concept

Vanafprijs Renault Zoe 2019

De Renault Zoe 2019 moet rond de 30.000 euro gaan kosten. Bijzonder, want daarmee zou hij goedkoper zijn dan het huidige model, dat een vanafprijs heeft van 32.200 euro. De lagere ontwikkelkosten voor het platform zou de grootste reden voor de prijsverlaging zijn. Gaat de Renault Zoe hiermee een unieke marktpositie innemen? In combinatie met de 4 procent bijtelling voor elektrische auto’s wordt het in ieder geval een interessant alternatief voor de nieuwe Nissan LEAF e+ en de Volkswagen ID Neo later dit jaar.

Verbeterde Renault Zoe leasen kan eind 2019 bij ActivLease

Met de nieuwe Renault Zoe hoopt het merk opnieuw een verkoopsucces in handen te hebben. De sterk verbeterde batterij in combinatie met een eventuele prijsverlaging maken dat helemaal geen gekke gedachte. Vorig jaar streefde Renault al naar een verdubbeling van de productiecapaciteit. Elektrisch rijden in de nieuwe Zoe kan vanaf eind 2019. U kunt in de loop van dit jaar al een vrijblijvende leaseofferte aanvragen bij onze medewerkers, dus houdt ActivLease in de gaten!

Bron: L’argus.fr

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Nieuwe Renault ZOE krijgt grotere accu en 400...