ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Tesla Model Y beelden opgedoken

16-10-2019

Nieuwe Tesla Model Y beelden opgedoken

De Tesla Model Y gaat pas vanaf begin 2021 in productie maar ActivLease is al nieuwe beelden tegengekomen van de elektrische crossover. Tesla is bezig een prototype van de Model Y aan het testen rond zijn thuisbasis in Californië. Een oplettende bestuurder kwam de auto tegen en zette enkele foto’s op Twitter. De opgehoogde variant van de Tesla Model 3 kunt u vanaf volgend jaar leasen. Uiteraard kunt u al de Tesla Model Y reserveren bij ActivLease!

Tesla Model Y prototype

De Tesla Model Y is een crossover variant van de Tesla Model 3 en is vanaf 2021 beschikbaar. De auto biedt een hogere zit en plek voor 7 personen dankzij een derde zitrij. Onlangs zagen we een prachtig exemplaar in het rood, dit nieuwe prototype is gehuld in Midnight Silver. Maar wat ons het meest opvalt zijn de stoere velgen waarop de auto rijdt. Het zijn de nieuwe 19” Power Sports Aero velgen die alleen in China beschikbaar zijn. Betekent dit dat ze ook naar de Amerikaanse en Europese markt komen? Meer velg opties voor de Tesla zijn natuurlijk altijd welkom dus wij verwachten van wel. Momenteel kunt u de Tesla leasen met 18” Aero velgen of de 19” Sportvelgen.

Onderstaande foto's werden gedeeld op Twitter en laten ons de achter- en zijkant zien van het prototype Tesla Model Y.

Tesla Model Y prototype

Tesla Model Y in Midnight Silver

540 km actieradius

Technisch gezien lijkt de Model Y veel op de Model 3. De auto's hebben dezelfde wielbasis en een accupakket van 75 kWh. Er zijn wel een paar kleine verschillen. Tesla biedt voorlopig alleen een Long Range variant met optioneel vierwielaandrijving en een Performance variant aan. Het elektrische bereik wordt geschat op ongeveer 540 km WLTP. De crossover heeft dus bijna evenveel actieradius als de Model 3. U kunt de Model Y al bestellen vanaf 57.000 euro maar de vanafprijs gaat ongetwijfeld omlaag zodra Tesla een Standard Range variant met kleiner accupakket toevoegt.

Op de Chinese website van Tesla is de Model Y al te configureren met de nieuwe 19" Power Sports velgen. Hieronder ziet u het resultaat inclusief Midnight Silver metallic lak:

Tesla Model Y met 19" Power Sports velgen

ActivLease is uw Tesla leaseintermediair

Het is nog even wachten maar bij ActivLease lopen we al behoorlijk warm voor de Tesla Model Y. Gezien het succes van de Model 3 heeft de elektrische crossover van het merk een mooie toekomst in het verschiet. Uiteraard kunt u de Model Y al reserveren bij ActivLease. We hebben ook nog een beperkte voorraad Tesla Model 3 beschikbaar voor levering in 2019. Wees er dus snel bij als u nog gebruik wil maken van de lage 4 procent bijtelling!

Bron: @mrleetesla via Twitter

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Tesla Model Y beelden opgedoken