ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model Y elektrische crossover in het rood gespot

12-06-2019

Tesla Model Y elektrische crossover in het rood gespot

Tesla organiseert jaarlijks een aandeelhoudersvergadering en grijpt de meeting aan om zijn nieuwste elektrische auto’s te showen. Voor het eerst sinds zijn onthulling is de Tesla Model Y in het openbaar te zien. De elektrische crossover vormt een belangrijk onderdeel van de toekomstplannen die het merk heeft, waarbij het nieuwe markten wil veroveren en meer fabrieken wil openen. De Tesla Model 3 is momenteel één van de meest populaire elektrische auto’s in Nederland en u kunt hem in alle uitvoeringen leasen bij ActivLease.

Tesla Model Y en Roadster

De Tesla Model Y is een compacte crossover met zeven zitplaatsen. Het moet net als de Model 3 een kaskraker worden en daarom zet Tesla hem ruim voor de productiestart al in de schijnwerpers. Foto’s van de knalrode bolide zijn door bezoekers op Twitter gedeeld en u ziet ze hieronder. Naast de Tesla Model Y is ook de nieuwe, pijlsnelle Roadster aanwezig en staat er een prototype van de Tesla Semi vrachtwagen!

Vanaf 2021 in Nederland

De Tesla Model Y is vanaf begin 2021 leverbaar in de Verenigde Staten en komt naar verwachting in de loop van dat jaar richting de Europese markt. Volgens de WLTP haalt hij een elektrische range van 540 km. De Nederlandse vanafprijs is 57.000 euro voor de achterwiel aangedreven Long Range variant en u kunt deze al online bestellen voor een operational of financial lease. De goedkopere Standard Range komt later.

Tesla Model Y

1 miljoen Tesla’s per jaar

Tijdens de aandeelhoudersvergadering sprak CEO Elon Musk de ambitie uit om meer fabrieken te openen in China, één van de belangrijkste afzetmarkten voor Tesla. Meer fabrieken zijn nodig als het merk wil groeien, want Musk wil uiteindelijk naar een productieaantal van maar liefst 1 miljoen auto’s per jaar. Ook in de rest van de wereld is schaalvergroting het doel. Tesla is nog aan het kijken naar een locatie voor een Gigafactory in Europa.

Tesla leasen doet u voordelig bij ActivLease

Op zoek naar een nieuwe Tesla als leaseauto? Bij ActivLease is elke Tesla voordelig beschikbaar. De Model 3 is momenteel de meest aangevraagde elektrische auto en is dankzij de 4% bijtelling een uitstekende keuze voor zakelijke rijders. Bovendien profiteert u met een Tesla van lage onderhoudskosten, belastingvoordelen en exclusieve diensten zoals over-the-air updates. Bekijk onze Tesla voorraad online en vraag vandaag nog een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model Y elektrische crossover in het rood...