ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNog een sportieve crossover! De Volkswagen Taig...

Nog een sportieve crossover! De Volkswagen Taigo komt eraan

02-04-2021

Nog een sportieve crossover! De Volkswagen Taigo komt eraan

Er kunnen niet genoeg crossovers op de weg zijn, denkt Volkswagen waarschijnlijk. Na de Touareg, de Tiguan, de T-Roc en de T-Cross, kunnen we nu uitkijken naar de Volkswagen Taigo. De Duitsers hebben de eerste afbeeldingen vrijgegeven en de officiële onthulling vindt deze zomer plaats. Eind van het jaar kunt u dan de Volkswagen Taigo leasen bij ActivLease. Alle andere Volkswagen crossovers zijn nu al leverbaar voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Sportiefste crossover

De Volkswagen Taigo wordt misschien wel de sportiefste crossover die het concern ooit gemaakt heeft. Hij wordt 4,26 meter lang, 1,75 meter breed en 1,49 meter hoog, met een wielbasis van 2,56 meter. Een stukje groter dan de huidige Polo dus, al wordt hij wel op hetzelfde platform gebouwd. Daardoor kunnen we al goed raden welke motoren Volkswagen in de Taigo gaat stoppen.

Volkswagen Taigo motoren

Als de Taigo dezelfde motoren krijgt als de Polo, kunnen we rekenen op de 1.0 liter TSI benzinemotor met 95 of 110 pk vermogen. Een trapje hoger verwachten we dan nog een 1.5 TSI met 150 pk. Dieselmotoren is minder waarschijnlijk maar, voor de duidelijkheid, niks is nog bevestigd door Volkswagen.

Volkswagen Taigo

Standaard met LED-koplampen

Wat de fabrikant wel al meldt is dat er in ieder geval veel geavanceerde technologie in de Taigo komt. Volkswagen gaat de sportieve crossover standaard leveren met LED-koplampen, digitaal instrumentarium en een uitgebreid pakket aan rij-assistentiesystemen.

Hardcore Volkswagen-fans zullen trouwens de schetsen herkennen, want de Taigo gaat verdacht veel lijken op de VW Nivus. Dit model is tot nog toe exclusief in Brazilië en nu gaan de Duitsers hem licht aangepast in Europa lanceren als de Taigo. We weten ook al welke fabriek de eer krijgt: de Volkswagen Taigo’s rollen straks van de band in het zonnige Pamplona, Spanje.

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo leasen in 2021

Meer informatie volgt deze zomer, maar neem vooral contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij houden u graag op de hoogte van het laatste Volkswagen Taigo-nieuws en nemen contact op zodra de leaseprijzen bekend zijn. U kunt dan meteen vragen om een vrijblijvende Volkswagen Taigo leaseofferte. En als u nu een sportieve crossover zoekt, bekijk onze Volkswagen lease voorraad hier.

Lease acties voor de Volkswagen T-Cross bij ActivLease

1.0tsi 95 PK - AANRADER
Volkswagen T-Cross
Beste prijs
1.0tsi 95 PK - AANRADER
Netto bijtelling:
€ 193,-
 
Leaseprijs:
€ 443,-
1.0tsi 95 PK Life - INCL. ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Volkswagen T-Cross
Actie
1.0tsi 95 PK Life - INCL. ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Netto bijtelling:
€ 204,-
 
Leaseprijs:
€ 456,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNog een sportieve crossover! De Volkswagen Taig...