ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogOpel gaat voor goud met 100% elektrische Vivaro-e

Opel gaat voor goud met 100% elektrische Vivaro-e

05-11-2019

Opel gaat voor goud met 100% elektrische Vivaro-e

Opel heeft een elektrisch offensief ingezet om van al zijn leaseauto’s een stekkervariant aan te bieden. Bedrijfswagens zoals de Vivaro horen daar natuurlijk bij en vandaag toont het merk de eerste foto’s van de Opel Vivaro-e. De elektrische bestelbus komt met meerdere opties voor de accu en een ruime range waarmee u binnen én buiten de stad mee vooruit kunt. Bij ActivLease houden we de Vivaro-e nauwlettend in de gaten en u kunt hem vanaf 2020 bij ons leasen!

De Vivaro is de eerste elektrisch aangedreven bedrijfswagen van Opel. Met dit elektrische busje mag u ook de komende jaren zonder problemen het stadscentrum in, terwijl diesels langzaam maar zeker rechtsomkeert moeten maken vanwege de uitstootregels. Ook de Opel Combo en Combo Life gaan aan de stekker en verschijnen in 2021.

Opel Vivaro-e

Op de foto’s zien we dat de elektrische Vivaro nauwelijks verschilt ten opzichte van de dieselversies. De bestelbus heeft een moderne look met nieuwe grille en koplampen en is voor de gelegenheid in goudgele lak gehuld. Wellicht een exclusieve kleur voor de Vivaro-e? Ook opvallend is de opening voor de stekker, die bevindt zich vlak boven het linkervoorwiel en is dus gemakkelijk te bereiken voor een laadpaal.

Opel Vivaro-e

Tot 300 km range

Opel komt ook nog terug op de aandrijving, waar het moederbedrijf PSA al eerder over berichtte. De Opel Vivaro-e wordt geleverd met twee opties voor de batterij: de versie met 50 kWh accu haalt 200 km volgens WLTP en de versie met 75 kWh accu is goed voor 300 km. De gewone Vivaro bestelwagen is er in drie lengtes en vier carrosserieversies met een laadvermogen van 1.400 kg. Opel maakt later bekend welke versies er komen voor de Vivaro-e en wat ze gaan kosten.

Kies voor een elektrische bestelwagen bij ActivLease!

De nieuwe Opel Vivaro is nu te bestellen bij ActivLease en de elektrische variant van de bedrijfswagen voegen wij binnenkort toe aan ons leaseaanbod. Hiermee blijft u straks welkom in steden met milieuzones en komt u in aanmerking voor verschillende subsidies. Meer weten? Onze leaseadviseurs zijn expert in elektrisch rijden en helpen u graag bij het overstappen naar een elektrische auto!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel gaat voor goud met 100% elektrische Vivaro-e