ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Oranje boven: eerste beelden van elektrische Opel Corsa

23-05-2019

Oranje boven: eerste beelden van elektrische Opel Corsa

De nieuwe Opel Corsa wordt binnenkort officieel onthuld maar de eerste beelden zijn al online verschenen. De populaire hatchback is compleet anders dan zijn voorganger. Op de foto’s zien we de volledig elektrische versie, die komend jaar op de markt komt en voor een groot publiek bereikbaar moet zijn. Een heel belangrijk model dus voor de Duitse autofabrikant. Deze zomer gaan de orderboeken open en uiteraard kunt u de nieuwe Opel Corsa leasen bij ActivLease.

Sportief en herkenbaar

Opel kiest met zijn elektrische Corsa-e voor een sportieve maar herkenbare look die niet veel zal afwijken van het reguliere model. De stekkervariant is te herkennen aan zijn speciale velgen, de badge op de achterklep en natuurlijk het ontbreken van een uitlaat vanwege de emissievrije aandrijving. De opening voor de laadstekker is te vinden boven het wiel linksachter, zoals te zien is op de gelekte foto’s. Ook het interieur is al te bewonderen. Dat is zoals verwacht lekker modern, met een fraai touchscreen in het midden en een digitaal instrumentarium achter het stuur.

Opel Corsa-e

opel-corsa-ev-activlease opel-corsa-ev-activlease opel-corsa-ev-activlease opel-corsa-ev-activlease opel-corsa-ev-activlease

Opel Corsa platform

De nieuwe Corsa deelt zijn platform met de Peugeot 208 en DS 3 Crossback. Dat maakt de auto volgens Opel ‘dynamischer en sportiever, zonder in te leveren op comfort.’ Het platform heeft bovendien plek voor een 50 kWh batterij en dat is mooi nieuws voor zakelijke rijders. Op een volle accu moet namelijk 320 tot 340 kilometer actieradius haalbaar zijn. Voor definitieve specificaties van de Corsa-e moeten we nog even wachten.

Update:

Opel heeft de Corsa-e inmiddels officieel onthuld en daarmee ook de specificaties. De Corsa-e heeft zoals verwacht een 50 kWh batterij, waarmee de elektrische auto een range kan halen van 330 km volgens WLTP. Het opladen van de batterij naar 80% gaat in 30 minuten met een snellader. De elektromotor levert 136 pk vermogen en een koppel van 260 Nm. Een sprint van stilstand naar 100 km/u duurt 8,1 seconden.

Elektrische Opel Corsa reserveren kan bij ActivLease

De verkoop van de nieuwe Opel Corsa gaat deze zomer van start. In tegenstelling tot bij andere autofabrikanten is de elektrische variant tegelijkertijd te bestellen met de benzine- en dieselvarianten. Wanneer Opel start met het leveren van de Corsa-e is nog niet bekend, maar u kunt al een reservering plaatsen bij ActivLease en op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de Opel Corsa. Ook het komende jaar profiteert u van de lage vier procent bijtelling als u een elektrische auto gaat leasen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOranje boven: eerste beelden van elektrische Op...