ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOrderboeken open voor Volkswagen e-Golf lease....

Orderboeken open voor Volkswagen e-Golf lease. Bestel vandaag en rij snel!

04-01-2017

Orderboeken open voor Volkswagen e-Golf lease. Bestel vandaag en rij snel!

ActivLease heeft per direct de orderboeken geopend voor de nieuwe Volkswagen e-Golf. Levering van de elektrische Golf begint medio mei maar door de hoge vraag beginnen we nu met het accepteren van orders. De productupdate nam meer tijd dan de reguliere VW Golf updates. De Duitsers hebben in dat tijdsbestek de actieradius van de e-Golf dermate uitgebreid dat u tot maximaal 300 kilometer kan rijden op een volle accu. Een aanzienlijke uitbreiding van de elektrische actieradius die de Volkswagen e-Golf samen met een vriendelijke bijtelling bijzonder interessant maken voor de Nederlandse leaserijder.

Met groter accupakket

De Volkswagen e-Golf haalt profijt uit een groot accupakket van 35.8 kWh in vergelijking met het oudere model dat een 24.2 kWh accupakket geleverd kreeg. De uitbreiding geeft de Volkswagen e-Golf een elektrische actieradius die bijkans verdubbeld is! Volkswagen spreekt zelfs van een actieradius die een maximum van 300 kilometer behaalt. Het opladen weten de Duitsers daarbij te versnellen met behulp van een verbeterde on-board lader. Op reguliere stroom laadt de e-Golf binnen 6 uur volledig op. De elektrische auto is ook compatible met snelladers en kan geleverd worden met de bijbehorende DC Fast Charging lader. ActivLease kan bij uw elektrische leaseauto een thuislader leveren. Bekijk hier onze producten.

De Volkswagen e-Golf rijdt met behulp van een elektrische motor die 134 pk maximaal levert en een topsnelheid van 150 kilometer per uur bezit. Van nul naar honderd lukt de e-Golf in 9,6 seconden. De uitrusting is gelijk aan de reguliere nieuwe Volkswagen Golf modellen. Nieuwe toevoegingen zijn de Volkswagen Digital Cockpit die de informatie (ook van de elektrische aandrijving) beter visualiseert voor de bestuurder. Het bijgeleverde infotainment systeem kan verder uitgebreid worden voor een iets hoger leasetarief.

Volkswagen e-Golf 2017

Volkswagen e-Golf leasen? Plaats nu een bestelling bij ActivLease

De nieuwe generatie Volkswagen Golf modellen verschijnt reeds in maart maar voor de e-Golf zult u geduld moeten hebben tot mei. ActivLease opent daarom nu al de orderboeken. U rijdt via ons al in een e-Golf voor een leasetarief van 539 euro per maand. Omdat het model volledig elektrisch is aangedreven krijgt u bij een zakelijke lease de komende vijf jaar maar 4 procent bijtelling. Kies voor de elektrische revolutie en bestel een Volkswagen e-Golf!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOrderboeken open voor Volkswagen e-Golf lease....