ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPeugeot e-208 heeft een zeer concurrerend prijs...

Peugeot e-208 heeft een zeer concurrerend prijskaartje

22-05-2019

Peugeot e-208 heeft een zeer concurrerend prijskaartje

De Peugeot e-208 is een van de meest veelbelovende elektrische auto’s van het komende jaar. De interesse is groot en dat merken we bij ActivLease aan het aantal lease reserveringen dat we hebben ontvangen. Nu weten we ook eindelijk wat de e-208 gaat kosten! Peugeot komt met een zeer concurrerende vanafprijs en twee aantrekkelijke uitvoeringen voor zijn nieuwe elektrische auto. Levering van de Peugeot e-208 start medio 2020 en u kunt hem al reserveren bij ActivLease.

Vanafprijs Peugeot e-208

De Peugeot e-208 vanafprijs is 36.250 euro. Dit is de fiscale prijs exclusief afleveringskosten. Met het instapmodel Allure is menig leaserijder al geslaagd, want deze uitvoering komt met 16 inch lichtmetalen velgen, een digitaal instrumentenpaneel en een 10 inch kleurenscherm met navigatie. Als het gaat om comfort heeft de e-208 het eveneens dik voor elkaar. Climate control, DAB+, een achteruitrijcamera en veiligheidssystemen zoals Active City Brake zijn standaard aanwezig.

e-208 GT

Peugeot levert de e-208 is ook in een GT-variant. Deze kost 2.800 euro extra en daarmee profiteert u zelfs met de duurste en sportiefste uitvoering van de volledige 4 procent zakelijke bijtelling. Behalve de grotere velgen en Full-LED koplampen komt de e-208 GT met verwarmbare voorstoelen, adaptive cruise control, half lederen bekleding en meer assistentiesystemen. Lees meer over de beschikbare uitvoeringen en opties van de Peugeot e-208 in onze blog.

340 km range

De Peugeot e-208 gaat een heel interessante positie innemen op de leasemarkt. Er zijn namelijk geen concurrenten in dezelfde prijsklasse die technisch beter of completer zijn. Het wachten is wat dat betreft op de DS 3 Crossback E-Tense en Opel Corsa, waarmee de Peugeot zijn techniek deelt. Beide versies van de e-208 worden geleverd met een 100 kW elektromotor en een batterij van 50 kWh. Daarmee moet volgens de WLTP-meting een range van 340 kilometer haalbaar zijn.

Lease de Peugeot e-208 bij ActivLease

Interesse in het leasen van de Peugeot e-208? U bent niet de enige! Zorg dus dat u er op tijd bij bent met een online reservering bij ActivLease. Als lease intermediair gaan wij alle uitvoeringen en opties van de e-208 leveren. Daarbij kunt u als zakelijke rijder rekenen op de volle 4% bijtelling. Op zoek naar een alternatief? Ons aanbod elektrische auto’s is groter dan ooit en kunt u online bekijken.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPeugeot e-208 heeft een zeer concurrerend prijs...