ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Porsche heeft Mission E en andere elektrische auto's gepland vanaf 2019

15-12-2017

Porsche heeft Mission E en andere elektrische auto's gepland vanaf 2019

Porsche werkt reeds enige tijd aan hun allereerste elektrische auto, de Mission E. Maar de Duitsers zijn uiterst gretig want er is bekengemaakt dat meerdere elektrische auto’s momenteel gepland worden voor productie. De Mission E bijt de spits af voor Porsche en vanaf daar willen ze een elektrische range introduceren op de markt. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en houdt u graag op de hoogte van het elektrische Porsche nieuws. We hebben een grote voorraad elektrische leaseauto’s die u ook in 2018 kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Mission E actieradius en prestaties

De Mission E zal de basis vormen voor andere elektrische auto’s van Porsche. De Duitsers verwachten deze spraakmakende Mission E in 2019 op de markt te brengen. Er wordt gemikt op een elektrisch bereik van 500 kilometer, een uiterst indrukwekkende actieradius voor een sportauto. De Porsche Mission E moet ook opgeladen kunnen worden met een vermogen van 350 kilowatt, dat in theorie de laadtijd dusdanig inkort dat de batterij in circa 15 minuten voor tachtig procent opgeladen moet zijn. Over de prestaties is ook meer bekend. De Mission E krijgt een topsnelheid van 250 kilometer per uur en zal 0 naar 100 km/u halen in circa 3,5 seconden.

Porsche Mission E

Porsche Mission E leasen vanaf 2019 bij ActivLease

De elektrische omslag komt steeds dichterbij en ActivLease ziet dit ook door het groeiende aantal leaseoffertes voor elektrische leaseauto’s. Dat Porsche meteen een hele elektrische range ontwikkelt is begrijpelijk. Vanaf 2019 zal de Porsche Mission E te leasen zijn bij ActivLease en u kan kort daarop nog meer elektrische Porsche modellen verwachten. Het is nu ook al uiterst voordelig om elektrisch te rijden. Vraag een leaseofferte aan voor een ActivLease voorraadmodel en profiteer in 2018 van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Als elektrische lease expert kunnen wij u ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein zodat u comfortabel uw auto thuis kan laden.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche heeft Mission E en andere elektrische a...