ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPorsche stopt met dieselauto's, introductie Mis...

Porsche stopt met dieselauto's, introductie Mission E in 2019

23-02-2018

Porsche stopt met dieselauto's, introductie Mission E in 2019

Porsche heeft een uiterst belangrijke stap gezet door het einde van de productie van dieselauto’s aan te kondigen. Het is de eerste Duitse autofabrikant die de vervuilende brandstof de rug toekeert. De uitfasering van dieselauto’s zal geleidelijk verlopen door niet langer varianten met de motoren aan te bieden voor nieuwe modellen. In Amerika zijn Porsche diesels al sinds 2015 verdwenen. De Duitsers willen zich nog meer gaan richten op de productie van hybrides en elektrische auto’s. In 2019 verschijnt de langverwachte Mission E en u kan daar meer over lezen bij ActivLease, uw elektrische lease expert.

De dagen zijn geteld voor diesel

De dagen zijn geteld voor diesel bij Porsche en de kans bestaat dat meer Duitse autofabrikanten volgen. Het dieselschandaal bij Volkswagen heeft het uitstootprobleem weer op de politieke agenda geplaatst, want er wordt gekeken of er nog strenger op uitstoot gecontroleerd moet worden in Duitse steden. Desalniettemin kan het een positieve ontwikkeling zijn voor elektrische auto’s. Porsche is niet de enige Duitse fabrikant die elektrische auto’s aan het ontwikkelen is, door te stoppen met dieselauto’s kan de vraag naar elektrisch rijden weleens gaan stijgen.

Porsche Mission E leasen in 2019

Porsche plant de introductie van de Mission E in 2019. De Mission E is een volledig elektrische auto in het luxesegment, wiens actieradius vermoedelijk 500 kilometer gaat halen. De elektrische auto zal daarnaast in staat zijn om op een vermogen van 350 kilowatt bij te laden. De Porsche Mission E kan daarmee in vijftien minuten tot tachtig procent van de batterij opladen.

Porsche Mission E

Porsche leasen? Kies ActivLease!

De Mission E zal het startschot worden voor een nieuwe range elektrische auto’s van Porsche. Ook werken ze samen met Audi om een gezamenlijke architectuur te ontwikkelen voor elektrische modellen. ActivLease is een groot voorstander van de elektrische overstap en ziet de vraag naar elektrisch leasen ook stijgen. U kan in 2018 al rijden in een hybride Porsche Cayenne bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan, onze vriendelijke medewerkers helpen u bij iedere stap richting de elektrische overstap.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.