ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog'Porsche Taycan krijgt drie versies en 90 kWh a...

'Porsche Taycan krijgt drie versies en 90 kWh accu'

29-01-2019

'Porsche Taycan krijgt drie versies en 90 kWh accu'

Porsche maakte onlangs bekend dat het zijn jaarlijkse productiedoel voor de elektrische Taycan heeft verdubbeld. De Duitse sportwagenfabrikant onthult nu een aantal interessante details over het productiemodel van hun allereerste elektrische auto. De Porsche Taycan krijgt onder andere een warmtepomp, een 22kW boordlader en drie verschillende versies met een grote 90 kWh accu. Dat is goed nieuws, want de Taycan geldt als een belangrijke concurrent voor elektrische auto’s van Tesla, Audi en andere premium merken!

Porsche Taycan vanafprijs

Een uitgelekt bericht aan vroege bestellers doet vermoeden dat u de Taycan straks in drie verschillende versies kunt leasen: Taycan, Taycan 4s en Taycan Turbo. Het instapmodel zou iets meer dan 90.000 dollar gaan kosten. Eerst komt de luxere Taycan 4s op de markt, met een vanafprijs net onder de ton. Ook de extra snelle performance versie krijgt voorrang en draagt de opvallende naam Taycan Turbo. Deze gaat voor minimaal 130.000 dollar. Volgens Porsche gaat hun elektrische auto van 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden, maar we weten nog niet voor welke versie dit geldt.

Warmtepomp

De Porsche Taycan zal in ieder geval veel lijken op de Mission E conceptauto, zo onthult het merk in een gesprek met reserveringhouders. Slechts een aantal kleine aanpassingen zijn gemaakt met het oog op praktisch gebruik en aerodynamica. Een voorbeeld hiervan zijn de achterste portieren. Bij het conceptmodel openen deze nog in tegengestelde richting, maar het showroommodel krijgt normale portieren. Daarnaast verklapt Porsche dat er een optioneel winterpakket komt voor de Taycan. Deze breidt de elektrische auto uit met verwarmbare stoelen voor en achter, een verwarmbaar stuurwiel en een warmtepomp voor optimalisatie van de actieradius.

Porsche Mission E Concept

90 kWh accu

De Porsche Taycan wordt geleverd met een accupakket van 90 kWh. Dat is in theorie genoeg voor ruim 400 kilometer puur elektrisch rijden zonder te laden. Leaserijders die de Taycan willen opladen kunnen dit doen met een optionele 22kW boordlader. Deze lader is geschikt voor publieke laadstations, maar kan ook voor thuis worden gebruikt mits u een 3-fase aansluiting heeft.

Porsche Taycan leasen voor eind 2019 bij ActivLease

De Porsche Taycan wordt naar verwachting in de zomer officieel onthuld. De marktintroductie staat gepland voor later dit jaar en ActivLease kan niet wachten om u de Porsche Taycan aan te bieden! Als elektrisch lease expert kijken we reikhalzend uit naar de eerste elektrische auto van Porsche. Blijf ons goed in de gaten houden, want we verwachten in de loop van het jaar meer informatie over de Taycan. Liever een alternatief? Als intermediair beschikken wij over een groot aanbod elektrische auto’s die u kunt leasen met 4 procent bijtelling.

Bron: Electrek.co

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Porsche Taycan krijgt drie versies en 90 kWh a...