ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan krijgt update met aangescherpte...

Porsche Taycan krijgt update met aangescherpte techniek en retro kleuren

26-08-2021

Porsche Taycan krijgt update met aangescherpte techniek en retro kleuren

De Taycan is een groot succes voor Porsche. Het is de eerste volledig elektrische sportwagen en hij valt erg goed in de smaak bij de sportieve leaserijders. Naast de reguliere Taycan is er sinds kort ook de Taycan Cross Turismo, die zelfs de eerste elektrische stationwagen is. De Taycan wordt door Porsche nu van een upgrade voorzien, die vooral technische verbeteringen met zich meebrengt. Daarnaast komen er meer connectiviteitsfuncties en kleuren beschikbaar. ActivLease zet de belangrijkste nieuwe features op een rijtje.

De huidige techniek wordt beter benut en aangescherpt

Porsche zorgt ervoor dat de technologie in de Taycan op een efficiëntere manier wordt ingezet. Bij de Taycan versies met vierwielaandrijving wordt de tweede elektromotor het grootste deel van de tijd ontkoppeld van de aandrijving in de rijstanden Range en Normal. Ook zullen bij het uitrollen de motoren geen kracht meer op de wielassen overbrengen. In no-time springen de motoren weer aan, als de bestuurder gas geeft. Verder heeft Porsche gesleuteld aan het thermisch beheer van het accupakket, wat nu op hogere temperatuur kan worden verwarmd.

Als berijder gaat u hier allemaal niets van merken, maar het is wel gunstig voor de actieradius! Porsche noemt geen getallen omdat de auto niet opnieuw WLTP getest gaat worden, maar het merk beloofd dat we voortaan verder kunnen rijden met de Taycan. Door de verbeterde temperatuur van het accupakket wordt bovendien de laadsnelheid verhoogt.

Meer connectiviteit en historische kleuren

De Taycan en Taycan Cross Turismo krijgen van Porsche de Remote Park Assist. Hiermee kan de auto op afstand via een smartphone worden geparkeerd. Daarnaast komt Android Auto voor het eerst naar de Taycan. Naast Apple CarPlay kunnen nu ook Android gebruikers bepaalde smartphone apps in de auto gebruiken.

Historische kleuren voor Porsche liefhebbers

Als u de spectaculaire Taycan rijdt, maakt een unieke kleur het natuurlijk helemaal af. Porsche heeft door hun rijke historie gebladerd en voegt een aantal cultkleuren uit de jaren ’90 toe aan de mogelijkheden. Ook wordt de Taycan toegevoegd aan het Paint To Sample programma, wat klanten de ultieme vrijheid biedt in hun kleurkeuze.

De Porsche Taycan leasen met lage bijtelling

De Porsche Taycan en Taycan Cross Turismo behoren tot de spectaculairste elektrische auto's die op dit moment te leasen zijn. De Cross Turismo biedt naast zijn indrukwekkende prestaties ook erg veel bagageruimte. Benieuwd wat wij ervan vonden? Onze bevindingen zijn te zien in onze EV Test! Wilt u de Porsche Taycan leasen? Wij kunnen u een passend aanbod doen. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende leaseofferte aan en profiteer dit jaar nog van 12% bijtelling.

Lease acties voor de Porsche Taycan bij ActivLease

71kWh RWD 408 pk
Porsche Taycan
Beste prijs
71kWh RWD 408 pk
Netto bijtelling:
€ 566,-
Actieradius:
431 km
Leaseprijs:
€ 1.089,-
83.7kWh 380kW GTS
Porsche Taycan
Nieuw
83.7kWh 380kW GTS
Netto bijtelling:
€ 856,-
Actieradius:
504 km
Leaseprijs:
€ 1.528,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan krijgt update met aangescherpte...