ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Prijs Polestar 2 bekend, gaat concurrentie aan met Tesla Model 3

07-10-2019

Prijs Polestar 2 bekend, gaat concurrentie aan met Tesla Model 3

Het Zweedse Polestar heeft de prijzen van de elektrische Polestar 2 bevestigd. Nederland zit bij de eerste 6 landen waar de auto in juni zal verschijnen. Hij zal hier op de markt komen met een vanafprijs van 59.800 euro. Hiermee wordt het inderdaad een geduchte concurrent van de best verkopende auto van dit moment, de Tesla Model 3. Bij ActivLease doken we alvast in de configurator, om een beter beeld te krijgen van wat we kunnen verwachten van deze nieuwe elektrische topper.

Tesla Model 3 concurrent

De vanafprijs van 59.800 is weliswaar meer dan de Tesla Model 3 Standard Range Plus, die voor 48.980 euro op uw oprit staat, maar daar staat tegenover dat u met de Polestar 2 wel verder kunt rijden op een acculading. Waar de Tesla Model 3 na 409 km stil komt te staan, kunt u met de Polestar 2 tot 500 km rijden. De Polestar 2 zal daarom meer concurreren met de Model 3 Long Range, die 560 km kan rijden en 58.980 euro kost. De Polestar 2 beschikt ook standaard over 2 motoren die zorgen voor vierwielaandrijving met 300 kW (409 pk). Bovendien zit bij elke auto maar liefst 3 jaar routine service en onderhoud bij de prijs inbegrepen.

Meteen al heel rijk uitgerust

Bij de introductie van de auto zijn het Pilot en het Plus pakket standaard inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat de Polestar 2 meteen erg goed is uitgerust. De basisversie die u kunt leasen heet Pilot en bestaat uit een uitgebreid scala aan veiligheidssystemen. Aangezien Polestar een dochtermerk is van Volvo, verbaast dat ons niets. Met het Plus pakket wordt de auto voorzien van prachtige extra’s, zoals adaptieve koplampen, Harman Kardon premium geluidssysteem, verwarmde stoelen en stuurwiel en een panoramisch dak wat van een leuk detail is voorzien: het Polestar logo. U kunt ook kiezen voor het optionele Performance pakket. De auto krijgt hiermee extra sportieve accessoires mee zoals zwart gepolijste velgen en Brembo remmen.

Een slim infotainment systeem

Eerder ging we al in op het design van de Polestar 2 en bespraken we het 11 inch verticale touchscreen in het dashboard.  Dit systeem wordt ondersteund door Android, waardoor het mogelijk is om Google Assistant, Google Maps en de Play Store in de auto te gebruiken. Daar houdt het wat betreft slimme functies niet op, want de auto is voorzien van USB-C poorten, ondersteuning voor draadloos opladen en het is zelfs mogelijk om uw telefoon als sleutel te gebruiken.

ActivLease is expert in elektrisch rijden

Bij ActivLease kijken we erg uit naar de nieuwe Polestar 2. Het beloofd een erg succesvolle elektrische auto te worden en we zijn benieuwd in hoeverre de Zweedse nieuwkomer het Tesla lastig kan maken. De productie moet begin 2020 van start gaan, waarna in juni de eerste auto’s geleverd kunnen worden. Uiteraard kunnen we niet wachten om de Polestar 2 te leveren en u kunt hem al reserveren bij ActivLease. Blijf ons dus volgen om op de hoogte te blijven van al het nieuws rond Polestar!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPrijs Polestar 2 bekend, gaat concurrentie aan...