ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Tesla Model 3 concurrent Polestar 2 van dichtbij

27-09-2019

Video: Tesla Model 3 concurrent Polestar 2 van dichtbij

Er is een nieuwe ster rijzende en hij heet Polestar 2. Volvo gaat haar elektrische modellen voortaan lanceren onder dit nieuwe merk en als de Polestar 2 een indicatie is, is dat een goed idee. Dit model heeft een totaal nieuwe designfilosofie die veel dichter bij de Tesla Model 3 ligt. De leaserijder is de winnaar want deze prachtige elektrische auto wordt een geduchte concurrent voor Tesla. De Polestar 2 productie start begin 2020 en u kunt hem bestellen bij ActivLease. De Tesla Model 3 is nu al leverbaar en kan u in 2019 leasen met 4% bijtelling.

Elektrische autofan Bjorn Nyland onderzocht de Polestar 2 uitvoering op de afgelopen IAA in Frankfurt. U kunt de video hieronder bekijken, maar hij is zeker onder de indruk van Volvo’s nieuwe elektrische auto.

Polestar 2 actieradius

De Polestar 2 wordt standaard met four wheel drive geleverd en heeft een accupakket van 78 kWh. Dat garandeert een elektrische actieradius van maar liefst 500 kilometer volgens WLTP-meting en 300 kW vermogen.

Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat de Polestar 2 er beeldschoon uitziet. De beste elementen van Volvo’s concept cars zijn terug te vinden in het design van deze fastback. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige velgen, de frameloze zijspiegels en het doorlopende achterlicht.

Nieuw interieur met 11 inch touchscreen

Vanbinnen is de Polestar 2 luxe maar ook compleet anders ten opzichte van Volvo. Het 11 inch grote touchscreen in portretmodus, geeft u toegang tot alle functies in het dashboard. De Polestar 2 is ook interessant voor veganisten; er worden geen dierlijke materialen gebruikt in het gehele interieur. Wel zijn er lederdetails optioneel verkrijgbaar bij de lancering in 2020.

Polestar 2 bestellen bij ActivLease

De Polestar 2 productie start begin 2020 en in Nederland verwachten we hem volgend jaar ook te kunnen leveren. Heeft u interesse om de Polestar 2 te leasen? Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende offerte of om een bestelling te maken. Als expert in elektrisch leasen regelt ActivLease altijd een uitstekende deal voor u. Wij hebben bijvoorbeeld ook de Tesla Model 3 nu voor een uiterst voordelige maandprijs en met de lage 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Tesla Model 3 concurrent Polestar 2 van...