ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volvo Polestar 2 onthuld, productie start in 2020

02-03-2019

Volvo Polestar 2 onthuld, productie start in 2020

De Volvo Cars Corporation heeft een nieuwe elektrische auto onthuld onder het Polestar-merk. Voorheen een merk voor de meest luxe Volvo’s, maar nu z’n eigen beest. De elektrische auto gaat Polestar 2 heten en deelt z’n basis met de XC40. Qua specificaties vist het in dezelfde vijver als de Tesla Model 3, maar prijzen zijn nog niet bekend dus het is de vraag of Volvo net zo’n uitstekend elektrisch model als Tesla kan neerzetten. Overigens is de Tesla Model 3 nu te bestellen bij ActivLease en kunt u later dit jaar de meer betaalbare versie van circa 35.000 dollar bestellen.

Polestar 2 bereik

De Polestar 2 krijgt een accupakket van 78 kWh waarmee een elektrisch bereik van circa 500 kilometer gerealiseerd wordt door de fabrikant. De auto haalt 0 naar 100 kilometer per uur in 5 seconden. Qua ontwerp voegt Volvo zeker wat nieuws toe aan de Polestar 2. De middenconsole is bijvoorbeeld voorzien van een touchscreen van 11 inch. Het infotainmentsysteem draait voor het eerst op Google Android.

Polestar 2

Qua ontwerp heeft de Polestar 2 veel weg van de uit 2016 gepresenteerde Volvo 40.2 concept car. Interessante aanpassing is te zien bij de achterkant, daar loopt een doorlopende lichtbalk. Dat gaat de Polestar 2 geheid meteen herkenbaar maken in het donker.

Nog niet bekend wanneer hij naar Nederland komt

Voor de rest is er nog niet zoveel speciaals te merken aan het elektrische model. De productie start in het voorjaar in China en Volvo heeft reeds bevestigd dat Nederland op de lijst introductielanden staat. Wij kunnen alleen nog niet melden wanneer dit precies gaat gebeuren.

Polestar 2

Kies elektrisch, kies ActivLease!

Wilt u nu al in een fenomenale elektrische auto rijden voor een schappelijk leasetarief? De Tesla Model 3 is wel leverbaar bij ActivLease en als u dit jaar uw elektrische leaseauto op kenteken zet, profiteert u van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en helpen u bij elke stap van de elektrische omslag.

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo Polestar 2 onthuld, productie start in 2020