ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Prince Harry en Meghan Markle rijden in Jaguar...

Prince Harry en Meghan Markle rijden in Jaguar E-Type Zero

21-05-2018

Prince Harry en Meghan Markle rijden in Jaguar E-Type Zero

De Britse prins Harry en actrice Meghan Markle zeiden zaterdag 19 mei het ja-woord tegen elkaar. Het was een feestelijke dag voor heel Engeland maar er was ook een plaatsje voor het promoten van de elektrische auto. In het bijzonder de Jaguar E-Type Zero, de totaal elektrische Jaguar waarin Harry zijn bruid reed richting de avondreceptie. Het is opnieuw bewijs dat elektrisch rijden overal meer gebeurt, zo ook in Nederland. U kan bij ActivLease leasen uit een ruime voorraad elektrische auto’s en in 2018 profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Opmerkelijk aan de Jaguar E-Type Zero van Prince Harry en Meghan Markle, is dat het stuur aan de linkerzijde zit terwijl ze in Engeland andersom zijn gewend. Zoals u in het filmpje hieronder kan zien, hoefde het bruidspaar niet te wennen aan deze aanpassing. Ze reden van Windsor Castle naar de avondreceptie.

Jaguar E-Type Zero, klassieker met een elektromotor

Deze lichtblauwe Jaguar E-Type Zero werd in 2017 gepresenteerd. Het is een klassieke 1968 1.5 Roadster, nog altijd een uiterst sexy design. De Britten hebben er een compleet elektrische aandrijving in gebouwd met een vermogen van 225 pk en een batterijpakket van 40 kWh. Het is een prototype gebouwd om de elektrische aandrijving van Jaguar te testen in een vertrouwd model. De kosten van dit model bedragen zo’n 350.000 pond. Jaguar heeft verscheidene plannen om elektrische auto’s uit te brengen de komende jaren. U kan nu bij ActivLease de compleet elektrische Jaguar I-Pace leasen.

Jaguar I-Pace leasen? Kies ActivLease

ActivLease is expert op het gebied van elektrisch leasen. Een Jaguar I-Pace leasen doet u met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze medewerkers maken een leaseofferte en adviseren bij iedere stap van de elektrische omslag. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen bij het installeren van een laadpaal op eigen terrein. Bekijk onze voorraad elektrische leaseauto’s.

Relevante artikelen

Jaguar I-Pace maakt speciaal geluid om voetgangers te beschermen

08-11-2018 | Elektrisch rijden in de Jaguar I-Pace heeft veel voordelen. De Britse SUV staat vo...

Lees verder

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

24-11-2017 | De Jaguar XF Sportbrake is in Nederland gearriveerd en kan u nu ook leasen bij Act...

Lees verder

Fisker gaat in de herkansing met betaalbare elektrische SUV

20-03-2019 | Fisker gaat na lange tijd weer een poging wagen op de markt voor elektrische auto'...

Lees verder

Elektrische auto's en waterstofauto's krijgen parkeerkorting vanaf 2021

19-03-2019 | Elektrische auto's komen in aanmerking voor verschillende financiële voordelen en...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.