ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Record: Tesla Model 3 haalt 830 kilometer zonder opladen

17-05-2018

Record: Tesla Model 3 haalt 830 kilometer zonder opladen

Een Amerikaanse eigenaar van de Tesla Model 3 heeft een geweldig afstandsrecord op zijn naam gezet. Het is hem gelukt om liefst 830 kilometer te rijden zonder zijn accu op te laden. De Model 3 is de langverwachte betaalbare Tesla en kan u binnenkort bestellen voor een zakelijke lease. Voordelig een Tesla auto leasen kan met de vriendelijke vier procent bijtelling bij ActivLease.

830 kilometer zonder laden

Het is reeds bekend dat de Tesla Model 3 zijn beoogde actieradius daadwerkelijk haalt. Maar de recordpoging van de Amerikaanse Sean Mitchell is buitengewoon indrukwekkend te noemen. Hij legde 515 mijl af in zijn Model 3, omgerekend 830 kilometer. Dat is 330 kilometer meer dan normaal. De recordpoging duurde in totaal 18 uur zonder laadpauzes tussendoor. Na afloop had de Model 3 nog 10 kWh energie over. Met een betere route en zorgvuldige planning hoopt Mitchell zijn record zelfs aan te scherpen naar 950 kilometer.

De Amerikaan deelde het bewijs van zijn hypermile avontuur op Twitter.

Geen Autopilot

Voor de recordpoging hypermilen in de Tesla Model 3 moest wel de nodige concessies worden gedaan. Mitchell reed constant 50 km/u, had cruise control geactiveerd en het zelfrijdende Autopilot uitgeschakeld. Ook zette hij de regeneratieve remfunctie in de laagste stand en gebruikte hij de door Tesla standaard geleverde 18 inch velgen.

Een elektrische auto van Tesla leasen bij ActivLease

Het hypermile record van de Amerikaan toont wederom aan dat de Tesla Model 3 Long Range een zeer indrukwekkende auto is. De elektrische Model 3 komt volgend jaar naar Nederland en u kan hem dan ook leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease heeft een grote voorraad Tesla auto’s beschikbaar, waaronder de Model S en Model X. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u bij het maken van de elektrische overstap evenals het bestellen van een laadpaal voor thuis laden. ActivLease is uw elektrische lease expert!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRecord: Tesla Model 3 haalt 830 kilometer zonde...