ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Renault Clio en Captur voortaan ook als hybride, met of zonder stekker

10-01-2020

Renault Clio en Captur voortaan ook als hybride, met of zonder stekker

De nieuwe Renault Clio en Renault Captur zijn nog vers van de pers maar krijgen nu al extra varianten erbij. Het gaat om twee geëlektrificeerde aandrijvingen, waaronder een hybride én een stekkerhybride. De paradepaardjes van Renault zijn onlangs grondig gefacelift. Wat dat betreft dus een goed moment om ze een toekomstbestendige aandrijflijn mee te geven. Uiteraard kunt u de nieuwe Renault Clio en Renault Captur voordelig leasen bij ActivLease.

Renault Clio E-Tech

De Renault Clio E-Tech is een 140 pk sterke hybride die geen stekker nodig heeft om elektrisch te rijden. De auto heeft een kleine batterij die zichzelf oplaadt tijdens het rijden in de stad. Dat maakt hem een stuk efficiënter in brandstofverbruik dan een gewone benzineauto. Renault laat nog geen concrete verbruikscijfers los, maar heeft het alvast over een brandstofbesparing van wel 40 procent. En dat terwijl de hybride Clio qua gewicht en binnenruimte bijna identiek is.

Captur als plug-in hybride

Ook de nieuwe Renault Captur krijgt de aanduiding E-Tech op de achterklep. Maar in tegenstelling tot de Clio is dat een plug-in hybride met een flink grotere batterij (9,8 kWh) die een stekker nodig heeft om op te laden. Met een druk op de knop gaat de Captur over op de volledig elektrische rijstand waarin een bereik van 50 km WLTP haalbaar is. Er kan zoals bij de meeste PHEV’s ook gekozen worden voor een sportstand met extra vermogen of een rijstand voor optimale efficiency.

Renault Clio E-Tech en Renault Captur E-Tech plug-in hybrid vanaf deze zomer te leasen

Meer elektromodellen van Renault

Het zijn logischerwijs de meest populaire modellen van Renault die als eerst een hybride aandrijflijn krijgen. Maar het zal zeker niet bij de Clio en Captur blijven, want de komende jaren wil het Franse merk nog veel meer modellen onder stroom zetten zoals de Mégane. Enige tijd geleden bevestigde Renault dat het een elektrische budgetauto van 10.000 euro naar Europa brengt. Tegelijkertijd is de volledig elektrische Renault ZOE dankzij een facelift en accu upgrade weer helemaal up-to-date.

Voordelig zakelijk rijden in een elektrische Renault

Vanaf deze zomer staan de Renault Clio E-Tech en Renault Captur E-Tech al in de showroom. Zodra de prijzen bekend zijn voegt ActivLease de hybride modellen zo snel mogelijk toe aan het leaseaanbod. Bent u ook benieuwd naar de voordelen van een hybride leaseauto? Onze leaseadviseurs vertellen u graag meer en berekenen een scherpe leaseofferte op maat. Ook voor de overstap naar volledig elektrisch bent u aan het juiste adres. Wij hebben de vernieuwde Renault ZOE sinds kort beschikbaar!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault Clio en Captur voortaan ook als hybride...