ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Renault Zoe R.S. wordt onderzocht door Renault Sport

21-07-2017

Renault Zoe R.S. wordt onderzocht door Renault Sport

Zou u hem rijden? Een sportieve uitvoering van de populaire Renault Zoe? Een Renault Zoe R.S. in andere woorden? Renault heeft bekendgemaakt dat ze deze uitvoering momenteel aan het onderzoeken zijn. U kan de huidige Renault Zoe leasen bij ActivLease met de vriendelijke 4 procent bijtelling. Bekijk onze voorraad en vraag een leaseofferte aan.

Hoge verwachtingen voor Renault Zoe R.S.

Renault directeur Patrice Ratti bevestigde aan Autocar dat een R.S. uitvoering van de Renault Zoe wordt onderzocht door zijn bedrijf. “We denken erover om een Zoe R.S. te bouwen, maar we moeten daar goed induiken, dus dat duurt nog even.” Ratti is overtuigd dat batterijen inmiddels dermate goed zijn dat een Zoe R.S. aan zijn hoge verwachtingen kan voldoen. “Een Renault sport auto moet een uitstekend weggedrag hebben en dat is de uitdaging bij een elektrische auto. Het hoge gewicht van de batterij en een wendbaarheid waar we trots op kunnen zijn, gaan moeilijk samen.”

Zoe E-Sport Concept

Desalniettemin is Ratti een liefhebber van elektrisch rijden. De hoge acceleratie van elektrische auto’s leent zich uitstekend voor het Renault Sport label. Renault ontwikkelt reeds jaren elektrische auto’s, met de Zoe maar ook de Twizy stadsauto. De Fransen presenteerde ook een concept auto, de Renault Zoe e-Sport Concept. Dit sportieve testmodel weegt 1400 kilogram en heeft een vermogen van 460 pk met een koppel van 640 Nm. De topsnelheid van de E-Sport reikt 210 kilometer per uur en kan in een verbluffende 10 seconden gehaald worden.

Renault Zoe e-concept

Renault Zoe rijden? Lease hem bij ActivLease!

Wij bij ActivLease zouden hem zeker rijden, de Renault Zoe R.S. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste informatie omtrent Renault elektrische leaseauto’s. Als leaseintermediair hebben wij een grote voorraad elektrische Renault modellen snel leverbaar. U kan een Renault Twizy of Renault Zoe leasen met slechts vier procent bijtelling in 2017. Vraag een leaseofferte aan en neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals. ActivLease kan ook een laadpaal installeren op uw terrein. Doe mee met de elektrische omslag!

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault Zoe R.S. wordt onderzocht door Renault...