ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 breekt veiligheidsrecord met Euro...

Tesla Model 3 breekt veiligheidsrecord met Euro NCAP crashtest

09-07-2019

Tesla Model 3 breekt veiligheidsrecord met Euro NCAP crashtest

De Tesla Model 3 is het nieuwste proefkonijn bij de Euro NCAP crashtest en is met vlag en wimpel geslaagd. De elektrische auto haalt een veiligheidsscore van 94%, een indrukwekkend nieuw record! Tesla bewijst hiermee wederom dat het aanvoerder is als het gaat om veiligheid. De Model 3 kan zelfs rekenen op de hoogste algemene score van alle modellen die in 2019 zijn getest. Als u een veilige en comfortabele gezinsauto zoekt, dan zit u met de Model 3 dus goed. U kunt een voordelige leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Hoogste veiligheidsscore ooit

De Tesla Model 3 maakt vooral indruk in de categorie waar veiligheids- en assistentiesystemen getest worden. Hier verdient de elektrische auto een score van 94 uit 100, de hoogste ooit gemeten en dus een nieuw record! Nummer twee is de Volkswagen T-Cross met een score van 80 procent. Euro NCAP looft het actieve noodremsysteem van de Tesla, dat goed functioneert en reageert op andere weggebruikers. Ook de rijstrookondersteuning verdient een vermelding. Dit systeem houdt de auto netjes in het midden van de rijbaan en voorkomt dat de auto onbedoeld de rijbaan verlaat.

Euro NCAP is het instituut dat verschillende crashtests uitvoert op nieuwe leaseauto’s en aan de hand daarvan kijkt of deze voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Bekijk hieronder het filmpje van de crashtest waarbij de Tesla Model 3 het zwaar te verduren krijgt:

Veilige gezinsauto

Ook als het gaat om veiligheid voor inzittenden wordt de Tesla Model 3 goed beoordeeld. Bij zowel frontale als zijwaartse botsingen blijven de bestuurder, bijrijders (volwassenen en kinderen) goed beschermd tegen letsel. Dat is natuurlijk een geruststelling voor zakelijke rijders die de auto willen gebruiken om met het hele gezin op vakantie te gaan.

Lease de Tesla Model 3 in 2019 met 4% zakelijke bijtelling

De indrukwekkende veiligheidsscore is weer een mooie reden om voor de Tesla Model 3 te kiezen als leaseauto. Het bewijst dat de elektrische auto niet alleen uitblinkt qua performance, maar ook als gezinsauto. Wist u dat u de Tesla Model 3 nog dit jaar kunt leasen met lage 4% bijtelling? Als intermediair kunnen wij alle varianten en opties leveren. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan en maak de elektrische overstap!

Bron: Euro NCAP

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 breekt veiligheidsrecord met Euro...