ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model S actieradius verhoogd: 100D editie kan 540 km

26-01-2017

Tesla Model S actieradius verhoogd: 100D editie kan 540 km

Een plezierige verrassing voor toekomstige Tesla-rijders heeft zich aangediend. De Tesla Model S 100D wordt geleverd met een hogere actieradius dan geanticipeerd. Er komt circa 30 kilometer bij de actieradius en dat betekent dat de Tesla Model S 100D tot maximaal 540 kilometer kan rijden op het accupakket. U kan een leaseofferte aanvragen voor de Tesla Model S 100D bij ActivLease.

Grootste elektrische actieradius

Met de 540 kilometer heeft de Tesla Model S 100D meteen de grootste actieradius van alle elektrische auto’s op de markt. Tesla levert de nieuwste Model S editie met een accupakket van 100 kilowattuur, voor slechts 3000 dollar meer in vergelijking met de 90D editie. Tesla is namelijk (simultaan met het verhogen van de actieradius) bezig met het betaalbaarder maken van haar elektrische auto’s. De Tesla Model 3 wordt bijvoorbeeld ontwikkeld als goedkoper alternatief op de premium modellen zoals de Model S en Model X. Meer dan 300.000 bestellingen zijn reeds geplaatst voor de Model 3 en Tesla is op zoek naar een Europese locatie voor een nieuwe ‘Gigafactory’ zoals in Nevada.

Tesla Model S 100D

Vraag een Tesla Model S 100D leaseofferte aan

De nieuwe editie van de Tesla Model X krijgt ook een groter accupakket. De Amerikanen schatten de actieradius op maximaal 470 kilometer wat een winst van 10 kilometer is. U kan meteen een leaseofferte voor de Tesla Model S 100D of de Tesla Model X aanvragen. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en overtuigt u graag van de voordelen van een elektrische auto leasen. Zo kan u de aanstaande jaren nog vol profiteren van een vriendelijke bijtelling. Een Tesla Model S leasen kan met 4% bijtelling in Nederland. U kan ook contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers als u meer informatie wilt hebben. Of bekijk onze handige oplossingen voor het thuisladen van uw elektrische auto.

Bron: Autoblog

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S actieradius verhoogd: 100D editie...