ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model Y krijgt range update en komt veel sneller dan verwacht

30-01-2020

Tesla Model Y krijgt range update en komt veel sneller dan verwacht

Tesla kan hun 'S3XY' reeks weleens eerder dan gedacht gaan voltooien. De laatste toevoeging, de Model Y, zou vanaf eind 2020 in Amerika geleverd gaan worden maar het lijkt er steeds meer op dat de eerste gelukkigen hem al veel sneller kunnen ophalen. Betekent dat ook dat we de compacte crossover eerder in Nederland mogen verwelkomen? Tesla heeft al wel wat aanpassingen gedaan aan de Model Y configurator op hun website. U kunt de Model Y uiteraard al reserveren bij ActivLease, zodat u hem meteen kunt leasen als het moment daar is.

Productie Model Y inmiddels gestart

De Model Y is al een aantal keer in het wild gespot, zoals in onderstaand filmpje ook te zien is. Uit recente verslagen van Tesla blijkt nu dat de productie van de Model Y deze maand ook officieel is begonnen en meteen voor ligt op schema. Daarnaast geeft Tesla aan dat ze verwachten de eerste exemplaren van hun nieuwste model in maart al kunnen leveren. De Model Y gebruikt veel dezelfde onderdelen als de Model 3, waardoor grote productieproblemen zoals bij laatstgenoemde de Model Y bespaard kunnen blijven.

Ook Nederlandse leveringen eerder dan gepland?

Wanneer we in Nederland de eerste Model's Y kunnen verwelkomen is nog onduidelijk. Inmiddels heeft Tesla wel al de online configurator aangepast met nieuwe leaseopties. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe velgdesigns te kiezen met minimaal 19 inch, exclusief voor de Model Y. Ook is de actieradius van de Long Range uitvoering aangepast naar 505 kilometer. De Model Y Long Range zal als eerste te leasen zijn, waarna later het Standard Range model zal worden toegevoegd. Het interieur lijkt tot nu toe gelijk aan dat van de Model 3, maar om optimaal gebruik te maken van het SUV-achtige ontwerp is er ook een 7-zits configuratie beschikbaar.

Reserveer de Tesla Model Y alvast bij ActivLease

De Model Y is een ideale leaseauto als u bijvoorbeeld meer bagageruimte nodig heeft of een hogere instap wilt dan de Model 3. Bij ActivLease hopen we natuurlijk ook dat de Model Y eerder in Nederland zal verschijnen dan het eerder genoemde 2021. Hij is dan mooi op tijd om meteen te kunnen concurreren met de elektrische Ford Mustang Mach E! U kunt nu al bij ons een vrijblijvende reservering plaatsen voor zowel de langverwachte Tesla als de Ford. Blijf ActivLease volgen voor al het nieuws rond deze nieuwe modellen.

Bron: Tesla kwartaalupdate

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model Y krijgt range update en komt veel...