ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Toekomstige BMW 5 Serie en 7 Serie krijgen elektrische uitvoering

23-03-2020

Toekomstige BMW 5 Serie en 7 Serie krijgen elektrische uitvoering

BMW gaat het aantal elektrische modellen de komende jaren flink uitbreiden. Naast modellen die specifiek als elektrisch model zijn ontworpen, komt het merk ook met volledig elektrische uitvoeringen van bestaande modellen. Als eerste zijn de 5 Serie en de 7 Serie aan de beurt. Op een persconferentie heeft BMW-topman Oliver Zipse aangegeven dat deze modellen bij de volgende generatie gegarandeerd een elektrische uitvoering krijgen. Bij ActivLease kunt u nu al een elektrische of deels elektrische BMW leasen tegen een scherp tarief!

Ook traditionele modellen krijgen straks elektrische aandrijving

Met de i3 liet BMW jaren geleden al zien elektrisch rijden erg serieus te nemen. Nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Dit jaar start de productie van de elektrische iX3 en volgend jaar staat de onlangs onthulde i4 op het programma, net als de radicale iNext. Deze modellen zijn vanaf het begin als elektrisch model ontworpen. De toekomstige 5 Serie en 7 Serie zijn dat niet en krijgen meerdere aandrijflijnen om uit te kiezen.  Hierdoor kan BMW de modellen met verbrandingsmotor, hybride of volledig elektrisch toch grotendeels op één productie lijn produceren. Op deze manier kunnen op een efficiënte manier meer elektrische auto's in het gamma geïmplementeerd worden. 

De elektrische 7 Serie wordt een krachtpatser

Volgens de geruchten moeten er twee versies van de elektrische BMW 7 Serie komen: de i7 en de i7S. De reguliere versie moet een vermogen van 550 pk krijgen, waarmee een actieradius van gemiddeld 600 kilometer kan worden gehaald. De i7S moet vanzelfsprekend het meest krachtige model worden. Naar verluidt krijgt deze bijna 700 pk mee! Over de nieuwe 5 Serie is op dit moment nog niets bekend, maar natuurlijk is het nog even afwachten voor alle officiële specificaties en cijfers.

Lease bij ActivLease een elektrische BMW

Het streven van BMW is dat in 2025 een derde van alle verkochte BMW’s een elektromotor heeft. Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe BMW 7 Serie onthuld wordt of wanneer hij te leasen zal zijn. Gelukkig zorgt BMW ervoor dat er de komende jaren genoeg modellen verschijnen die het zeker waard zijn om naar uit te kijken! Wist u trouwens dat u bij ActivLease nog de compactere BMW i3 kunt leasen met slechts 4% bijtelling? Vraag snel een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogToekomstige BMW 5 Serie en 7 Serie krijgen elek...