ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tot 300 kilometer elektrisch rijden met de actieradius van de nieuwe e-Golf

03-03-2017

Tot 300 kilometer elektrisch rijden met de actieradius van de nieuwe e-Golf

Bij een elektrische leaseauto is het handig om te weten hoeveel kilometers u kunt rijden voordat een oplaadpunt moet worden opgezocht. Zo ook bij de nieuwste Volkswagen e-Golf. Dankzij het sterkere batterijpakket is de actieradius toegenomen tot maximaal 300 km en zijn de prestaties verder verhoogd. De Golf 2017 krijgt daarnaast een nog rijkere standaarduitrusting en innovatieve features, waaronder een geavanceerd infotainmentsysteem met 9,2-inch scherm en gebarenbediening. Voor de volledig elektrische e-Golf kunt u nu een leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Volkswagen e-Golf actieradius

De nieuwe e-Golf heeft een accupakket gekregen met een capaciteit van 35,8 kWh, ten opzichte van de 24,2 kWh die het huidige model ter beschikking heeft. Volgens de NEDC testsystematiek rijdt u tot wel 300 km met een volledig opgeladen accu. De actieradius is daarmee aanzienlijk hoger dan dat van zijn voorganger, deze haalt maximaal 190 km voordat de accu opnieuw aan de oplader moet. Met de bijgeleverde 7,2 kW-lader is het batterijpakket in ongeveer zes uur op te laden. De 40 kW snellader laadt de VW e-Golf nog sneller op, tot wel 80% in minder dan een uur. Bij het accupakket krijgt u van Volkswagen acht jaar garantie.

Let wel, de maximale actieradius van de e-Golf is een theoretische indicatie. Het aantal haalbare kilometers kan volgens Volkswagen nog beïnvloed worden door bijvoorbeeld de voertuigconfiguratie, de leeftijd en conditie van de accu, rijstijl van de bestuurder en lokale omstandigheden zoals de temperatuur, verkeersdrukte en het rijgedrag. Bij gebruik van airco in de zomer en verwarming in de winter kan het aantal bereikbare kilometers teruglopen met 80 tot 120 km.

Volkswagen e-Golf Car-Net

Toch komt u als bestuurder van de e-Golf niet snel voor verrassingen te staan. Dankzij de mobiele online dienst Car-Net blijft u altijd op de hoogte en in controle over alles wat er met uw elektrische auto gebeurd. Met de e-Remote app op uw smartphone controleert u bijvoorbeeld de resterende actieradius en ziet u wat de laadstatus van de accu is. Het gemiddelde energieverbruik en uw parkeerpositie zijn ook gemakkelijk te raadplegen. Bovendien kunt u op afstand de airco aanzetten en de portieren ontgrendelen. De actieradius, verbruiksgegevens en andere informatie vindt u ook terug op het Active Info Display, het digitale instrumentarium van Volkswagen.

Volkswagen e-Golf leaseofferte aanvragen bij ActivLease

De nieuwe Volkswagen e-Golf is beschikbaar voor leasing en u kunt hem natuurlijk bestellen bij ActivLease. De aandrijving van de elektrische Golf produceert geen schadelijke stoffen, waardoor u profiteert van een gunstige 4% bijtelling. Een zeer aantrekkelijke auto voor de Nederlandse leaserijder dus! Bekijk vooral onze actuele Volkswagen voorraadmodellen of neem voor meer informatie contact op met onze lease professionals. Wij berekenen graag een leaseofferte voor u.

Offerte aanvragen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTot 300 kilometer elektrisch rijden met de acti...