ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogToyota toont waterstofauto met bereik van 1000...

Toyota toont waterstofauto met bereik van 1000 kilometer

25-10-2017

Toyota toont waterstofauto met bereik van 1000 kilometer

De Tokyo Motor Show start 27 oktober en Toyota is van plan hun nieuwe conceptauto met waterstof brandstofceltechnologie te tonen. De zogeheten Fine Comfort Ride heeft volgens de Japanners een actieradius van circa 1000 kilometer. Het bereik in meer realistische omstandigheden blijft thans onbekend maar Toyota werkt druk aan het ontwerpen van productiemodellen met de waterstof brandstofceltechnologie. Het zou een uiterst indrukwekkende prestatie zijn als een leaseauto met deze actieradius op de markt verschijnt. ActivLease houdt u op de hoogte en heeft een groot aanbod elektrische modellen die u net als waterstofmodellen kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nieuwe conceptauto op de Tokyo Motor Show

Toyota is een van de voorlopers met de brandstofceltechnologie en dat bewijst de Fine Comfort Ride weer eens. De uiterst luxe conceptauto beschikt over een elektromotor die aangedreven wordt door waterstof en zo nagenoeg emissievrij rijdt. Het snelle bijtanken is ook een voordeel want de Toyota is in circa drie minuten voorzien van een volle tank. Op de aanbevolen snelheid kan de Fine Comfort Ride een bereik halen van wel 1000 kilometer, zo leest het persbericht van Toyota.

Toyota Fine Comfort Ride

Nieuwe waterstof technologie

De luxe conceptauto zal schitteren op de Tokyo Motor Show vanaf 27 oktober. Toyota bracht met de Mirai eerder de allereerst waterstofauto op de markt. Nu wil het de technologie en kennis van deze conceptauto toepassen op een nieuwe reeks waterstofauto’s. De Japanners richten bijzonder genoeg ook hun zinnen op de elektrische auto. Toyota kondigde kort geleden aan bezig te zijn met een elektrische auto die in 2022 het licht zal zien.

Kies voor de elektrische omslag. Lease een elektrische auto bij ActivLease

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een uiterst grote voorraad elektrische leasemodellen die u in 2017 kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze specialisatie ligt bij deze emissievrije auto’s en onze vriendelijke medewerkers zullen u dan ook bij iedere stap van de elektrische omslag helpen. U kan ook een laadpaal bij ActivLease bestellen voor laden op eigen terrein. Bekijk onze voorraad elektrische modellen of onze Toyota voorraad en vraag een leaseofferte aan.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogToyota toont waterstofauto met bereik van 1000...