ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogU kunt nu de DS 3 Crossback E-Tense leasen!

U kunt nu de DS 3 Crossback E-Tense leasen!

05-03-2020
U kunt nu de DS 3 Crossback E-Tense leasen!

Levering van de allereerste volledig elektrische DS is begonnen! De DS 3 Crossback E-Tense is nu beschikbaar om te leasen bij ActivLease. Een van de spannendste elektrische crossovers kan u nu rijden voor een extra voordelige maandprijs. Bovendien profiteert u van de vriendelijke 8% bijtelling als u dit jaar uw lease afsluit!

320 km actieradius

De Fransen hebben zichzelf overtroffen met de DS 3 Crossback E-Tense. Een van de meeste luxueuze en comfortabele crossovers op de markt kunt u binnenkort al rijden! De Crossback E-Tense heeft een sterke elektrische aandrijving die fluisterstil is en een zeer praktisch vermogen van 136 pk realiseert. De actieradius is eveneens uitstekend met 320 km volgens WLTP-meting.

Luxe DS 3 Crossback E-Tense uitvoeringen

Zoals we mogen verwachten van DS heeft de DS 3 Crossback E-Tense een eigenzinnig ontwerp van binnen en van buiten, waarmee u absoluut bekijks zult trekken. De DS 3 Crossback E-Tense start met een uiterst luxe Performance Line uitrusting die uitgebreid kan worden in 3 luxere uitvoeringen: So Chic, Performance Line+ en Grand Chic. ActivLease biedt daarbovenop diverse opties bij de elektrische crossover, zoals uitgebreidere navigatie, stoelverwarming en assistentiepakketten.

DS 3 Crossback E-Tense snel opladen

Benieuwd hoe snel het opladen van de DS 3 Crossback E-Tense gaat? Snelladen is geen probleem voor deze elektrische auto. Binnen 30 minuten is de accu dan voor bijna 80 procent opgeladen! Het maakt de Crossback E-Tense een van de meest praktische grotere elektrische modellen op de Nederlandse markt.

DS 3 Crossback E-Tense

Lease nu de DS 3 Crossback E-Tense bij ActivLease

Als gespecialiseerde elektrische lease intermediair, heeft ActivLease toegang tot alle uitvoeringen van dit model. U kunt binnenkort al de DS 3 Crossback E-Tense rijden en voor een zeer redelijk maandbedrag. Bekijk onze voorraad en laat een vriendelijke medewerker van ons een persoonlijk voorstel voor u maken. Wij informeren u tevens over alle fiscale voordelen die het leasen van een elektrische auto met zich meebrengt. Leasen met 4% bijtelling kan zelfs nog dankzij onze zeer uitgebreide voorraad.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogU kunt nu de DS 3 Crossback E-Tense leasen!