ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Hyundai IONIQ komt op stroom met dri...

Vernieuwde Hyundai IONIQ komt op stroom met drie aandrijvingen

07-11-2019
Vernieuwde Hyundai IONIQ komt op stroom met drie aandrijvingen

Hyundai heeft de uitgebreid vernieuwde IONIQ uitgebracht. De Hyundai IONIQ is al een tijdje een bekende naam onder de elektrische auto’s en nu kan het model met moderne looks en een verbeterd accupakket er weer helemaal tegenaan. Met een range van wel 311 kilometer om precies te zijn. De Hyundai IONIQ is wederom beschikbaar als hybride en stekkerhybride en u kunt voor beide varianten een scherpe leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Wist u al dat de nieuwe IONIQ Electric beperkt op voorraad is met levering 2019? Dat maakt elektrisch rijden in de nieuwe IONIQ Electric nog voordeliger, want als u snel een leaseofferte aanvraagt kunt u nog jarenlang gebruik maken van de lage 4% bijtelling!

De IONIQ komt op st(r)oom

De IONIQ is nog maar drie jaar oud en wordt nu al door Hyundai van een grote update voorzien. Dat toont aan dat het merk zijn elektrische gezinsauto ook in de toekomst een belangrijke rol toedicht. Het accupakket heeft een upgrade gekregen van 28 kWh naar 38,3 kWh. Dat zorgt voor een vermogen van 136 pk, 20 pk meer dan het vorige model. Daarnaast is de laadsnelheid verbeterd. Voortaan kunt u de IONIQ met maximaal 100 kW opladen, waardoor de accu in 54 minuten weer voor 80% vol is. Het bereik van 311 kilometer is volgens de WLTP getest en daardoor meer nauwkeurig dan het vorige model.

Hyundai IONIQ Electric

Slim regeneratief rijden

Naast een verbeterde aandrijving krijgt de IONIQ ook meer connectiviteitsfuncties mee. U kunt het opladen nu bijhouden op uw smartphone vanaf de bank. Hiervoor gebruikt u Hyundai Blue Link, waarmee u op afstand de auto van tevoren kunt koelen of voorverwarmen. De IONIQ is standaard al voorzien van een groot aantal veiligheid- en rijhulpsystemen. Onder andere rijstrookhulp, dodehoeksensor en adaptieve cruise control maken het autorijden een stuk makkelijker in deze Hyundai. Net als de KONA heeft hij een regeneratiefunctie, die remenergie opslaat in de accu’s. De auto helpt hierdoor om verder te kunnen rijden op een acculading.

Hyundai IONIQ direct uit voorraad leverbaar bij ActivLease

De nieuwe Hyundai IONIQ Electric is er vanaf 36.995 euro. Naast de volledig elektrische variant kunt u voor de IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid een leaseofferte aanvragen. Er is dus volop keuze uit elektrische aandrijvingen. En het beste nieuws? De IONIQ is uit voorraad leverbaar! Wilt u zo snel mogelijk een elektrische Hyundai leasen en nog profiteren van de gunstige 4% bijtelling, dan moet u er snel bij zijn. Neem vrijblijvend contact op met onze leaseadviseurs en pak uw voordeel!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVernieuwde Hyundai IONIQ komt op stroom met dri...