ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Verrassing! Nieuwe generatie Jaguar XJ volledig elektrisch te leasen

25-01-2018

Verrassing! Nieuwe generatie Jaguar XJ volledig elektrisch te leasen

Autofabrikant Jaguar Land Rover maakt grote stappen op het gebied van elektrisch rijden. In de komende jaren gaan de Britten hun gehele line-up elektrificeren en binnenkort komt de eerste elektrische auto van Jaguar op de markt: de Jaguar I-Pace. Nu is bekendgemaakt dat Jaguar ook al een tweede elektrisch aangedreven leaseauto in de planning heeft. ActivLease is uw elektrische lease expert en geeft u de details.

Elektrische Jaguar XJ

De Jaguar XJ blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit en Jaguar heeft voor de nieuwe generatie van zijn vlaggenschip iets speciaals in petto. Volgens het Britse Autocar krijgt de premium sedan in 2019 een volelektrische variant, met geavanceerde technologie en een grote actieradius. De Jaguar XJ EV wordt daarmee een concurrent voor luxe stekkerauto’s die u kunt leasen, zoals de Tesla Model S en Porsche Mission E. De elektrische Jaguar XJ zou dezelfde techniek gaan gebruiken als de I-Pace. In dat geval mogen we een tweetal elektromotoren, vierwielaandrijving en een actieradius verwachten van ongeveer 500 kilometer NEDC.

Jaguar I-Pace

Met de I-Pace maakt Jaguar dit jaar zijn debuut op de markt voor elektrische auto’s. De vijfzits SUV heeft een geavanceerd 90 kWh accupakket, waarmee een theoretisch bereik mogelijk is van meer dan 500 kilometer emissievrij. Het uitdagende design, luxe interieur en een vermogen van 400 pk geven de leaseauto zijn echte Jaguar karakter. De volledig elektrische I-Pace staat naar verwachting in de tweede helft van 2018 in de Nederlandse showrooms, maar wij hebben de orderboeken al geopend. Plaats uw I-Pace reservering en bekijk de details bij ActivLease.

Jaguar XJ 2018

Elektrische Jaguar leasen bij ActivLease

De elektrische revolutie is in volle gang. Verschillende premium automerken zoals BMW, Mercedes-Benz en Audi brengen de komende jaren een volledig elektrische leaseauto uit en Jaguar blijft niet achter. Elektrisch rijden in 2018 betekent dat u profiteert van een gunstige vier procent bijtelling. ActivLease is uw elektrische lease expert. U kunt bij ons al diverse elektrische auto’s uit voorraad leasen, zoals de Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf en Hyundai IONIQ. Maak ook de elektrische overstap en vraag een leaseofferte aan!

Bron: Autocar

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVerrassing! Nieuwe generatie Jaguar XJ volledig...