ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Via een app live meekijken met wat uw Tesla ziet? Binnenkort kan het!

30-11-2020

Via een app live meekijken met wat uw Tesla ziet? Binnenkort kan het!

Het ziet er naar uit dat Tesla het mogelijk gaat maken om via de app op afstand mee te kijken bij de auto. Dit zal via een nieuwe functie van Sentry Mode zijn, Tesla’s ingebouwde beveiligingssysteem. Tesla wil deze functie gaan toevoegen in een nieuwe update via de inmiddels bekende over-the-air updates. Elke Tesla is immers al voorzien van meerdere camera’s rondom de auto, om de geavanceerde Auto Pilot functies mogelijk te maken. Maar het merk zet ze ook actief in om de omgeving in de gaten te houden als de auto níet rijdt. Wilt u nog dit jaar een Tesla leasen? U profiteert alleen dit jaar nog van slechts 8% bijtelling!

Hou op afstand de omgeving van de auto in de gaten

Tesla maakt al een tijdje slim gebruik van de camera’s aan boord. Zo houdt Sentry Mode de omgeving in de gaten als de auto geparkeerd staat. Blijft er iemand te lang rondom de auto hangen? Dan begint de auto met het maken van opnames. Daarnaast worden kwaadwillenden afgeschrikt met keiharde muziek vanuit de auto en een rode opnameknop op het scherm in de auto. Met de toekomstige update wordt het dus waarschijnlijk ook mogelijk om live mee te kijken met de auto via de app op uw smartphone.

Via de app kijkt u ook mee in het interieur

Ook Dog Mode krijgt een nieuwe livestream functie. Met Dog Mode kunt u veilig uw hond in de auto laten zitten terwijl het buiten warm is. De airco blijft dan namelijk werken als de auto geparkeerd staat. Op het scherm is de temperatuur groot te zien, om eventuele omstanders niet ongerust te maken. Omdat het interieur van een Tesla is voorzien van een camera, kunt u straks ook live in de gaten houden of uw hond zich nog gedraagt in de auto. Wel zo handig!

Lease dit jaar nog een Tesla bij ActivLease

Tesla bewijst wederom dat het graag allerlei gadgets aan de auto toevoegt. Dat maakt Tesla een uniek merk, want als u nu een Tesla gaat leasen weet u nooit wat voor functies er later nog allemaal bij komen. We moeten overigens wel even afwachten of deze functie ook naar Nederland komt. De nieuwe livestream functies moeten uiterlijk dit jaar beschikbaar moeten komen. Als u er snel bij bent kunt u dit jaar bijvoorbeeld een Model 3 uit voorraad leasen bij ActivLease. Volgend jaar verwachten we ook de nieuwe Model Y. Bij ons reserveert u hem alvast! Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVia een app live meekijken met wat uw Tesla zie...