ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: dit zijn de hightech Audi e-tron koplamp...

Video: dit zijn de hightech Audi e-tron koplampen van ruim 5.000 euro

15-10-2020
Video: dit zijn de hightech Audi e-tron koplampen van ruim 5.000 euro

De Audi e-tron zit niet bepaald verlegen om hightech features. Het is bijvoorbeeld de eerste productieauto met digitale zijspiegels. Toch is de elektrische luxe-SUV sinds kort weer een hoogstandje rijker. Audi heeft de optielijst uitgebreid met geavanceerde koplampen die aardig wat kosten, maar wel héél bijzonder zijn. Hoe zou u de Audi e-tron als leaseauto samenstellen?

Een miljoen pixels

Veel elektrische auto’s zijn voorzien van LED-koplampen die de veiligheid vergroten. Audi gaat een flinke stap verder en biedt nu ook digitale LED-Matrix koplampen aan. Deze bestaan uit een miljoen kleine pixels die de lichtbundel volledig kunnen aanpassen. Ze schijnen op de snelweg bijvoorbeeld iets verder naar voren, hebben een nachtzichtassistent om voetgangers te herkennen en kunnen zelfs pijlen binnen de lichtbundel projecteren zodat het nog makkelijker is om de auto binnen de wegmarkeringen te houden. De meerprijs van de optie is met 5.429 euro aan de forse kant, maar de koplamptechnologie van de Audi e-tron is misschien wel de beste ooit!

Welkomstanimatie

De hightech koplamptechnologie van Audi staat niet alleen voor extra veiligheid. Er is ook een heel gave feature die ongetwijfeld zorgt voor jaloerse buren. Via het touchscreen van de auto kunt u kiezen uit 5 verschillende animaties die afspelen bij het in- of uitstappen. Een leuke welkomst- of vertrekboodschap dus. In onderstaand filmpje van Audi is te zien hoe alles werkt:

Audi e-tron nog leverbaar met 8% bijtelling

Wilt u ook rijden in één van de meest geavanceerde elektrische auto’s van dit moment? Zowel de Audi e-tron als e-tron Sportback zijn nog dit jaar leverbaar bij ActivLease en natuurlijk kunnen we de auto bestellen met de digitale LED-Matrix koplampen. Elektrisch leasen is in 2020 extra aantrekkelijk vanwege de lage 8% bijtelling. Neem gerust contact op met onze leaseadviseurs voor de mogelijkheden of vraag direct een Audi e-tron leaseofferte aan!

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: dit zijn de hightech Audi e-tron koplamp...