ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: nieuwe Porsche 911 in detail. Nu in Nederland te bestellen!

08-12-2018

Video: nieuwe Porsche 911 in detail. Nu in Nederland te bestellen!

Bij ActivLease zijn wij de grootste fans van elektrische roadsters, maar ons hart gaat ook sneller kloppen van de benzinevarianten. Neem de nieuwe Porsche 911, hoe krijg je het daar nou niet warm van? Alweer de 9e generatie van de wereldberoemde roadster en reeds vandaag te bestellen in Nederland! U kan ook onze vriendelijke medewerkers vragen naar de bestelmogelijkheden voor de Porsche roadster.

Carrera S en Carrera 4S levering start in het voorjaar

Officieel spreken we hier van de generatie 992, maar Porsche 911 blijft het natuurlijk in de volksmond. De fabrikant trapt af met de Carrera S en de 911 Carrera 4S in het komend voorjaar en ze laten het daar niet bij. Andere modelvarianten zoals de Cabrio en Targa volgen later. Hetzelfde geldt voor motorvarianten zoals de Turbo, Turbo S, GT3 en GTS. Er komt een Porsche 911 in elke smaak!

Meer vermogen

Voor nu zijn de Carrera S en 4S te bestellen met 3.0 liter zescilinder bi-turbo boxermotor, waarbij de Duitsers een aantal verbeteringen hebben doorgevoerd. De inspuiting is aangepakt, de turbo’s hebben een nieuwe layout en er is meer vermogen voor de intercoolers beschikbaar. 450 pk vermogen is het resultaat en de topsnelheid 308 kilometer per uur. De Carrera S sprint in maar liefst 3,7 seconden naar 100 kilometer per uur en de Carrera 4S schaaft daar nog eens 0,1 seconde vanaf. Niet zo snel als de Tesla Roadster, die het onder de 2 seconden kan halen, maar nog steeds uiterst indrukwekkend! En natuurlijk produceert de Porsche 911 er een iets lekkerder geluid bij.

Bekijk hier het filmpje van autojournalist Sjoerd van Bilsen, die u alle prachtige details en subtiele wijzigingen in het design laat zien.

Iconisch design aangepast

Het is knap hoe de Duitsers het iconische design van de Porsche intact hebben kunnen later en tegelijk alles licht hebben aangepast. De sportcoupé komt met bredere wielkasten en een agressievere grille. Hij is over het algemeen wat gegroeid al is er zeker ook naar de aerodynamica gekeken. De achteruitkijkspiegels zijn totaal nieuw ontworpen om de wind beter te geleiden en de Porsche 911 heeft eindelijk moderne deurgrepen gekregen. Ze glijden automatisch naar binnen als je de auto op slot doet en klikken weer naar buiten als u in de buurt bent met uw sleutel.

Bestel de nieuwe Porsche 911 bij ActivLease

Meer weten over de Porsche 911 en hoe u hem kan bestellen? De vriendelijke ActivLease medewerkers staan voor u klaar! En natuurlijk kunt u ook een elektrische auto leasen bij ons; die trekken tenslotte allemaal supersnel op en u profiteert in veel gevallen van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Of vraag een leaseofferte aan voor een Porsche uit onze voorraad.

Bron: Autovisie

Tags
Porsche
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: nieuwe Porsche 911 in detail. Nu in Nede...