ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVideo: Tesla Model Y Performance neemt het op t...

Video: Tesla Model Y Performance neemt het op tegen Model 3 Performance

10-07-2020

Video: Tesla Model Y Performance neemt het op tegen Model 3 Performance

In Nederland moeten we nog tot volgend jaar geduld hebben, maar de Tesla Model Y wordt in Amerika al geleverd. Hierdoor kunnen we al genieten van de ervaringen die gelukkige eigenaren aan de andere kant van de oceaan hebben. In een nieuw filmpje hebben enthousiaste gebruikers de Performance modellen van de Model Y en Model 3 tegenover elkaar gezet. De Model Y Performance is een sportieve compacte SUV, maar kan hij met zijn grotere formaat nog meekomen met Tesla’s snelheidsmonster?

Gelukkig blijkt uit onderstaande video dat de Model Y, ondanks z’n grotere koets, evengoed indrukwekkende prestaties levert. De Model Y Performance heeft een uitstekende wegligging en beschikt net als de Model 3 Performance over razendsnelle acceleratie. In een rechtstreeks duel op een lang recht stuk wint de Model 3, maar de verschillen zijn minimaal.

Actieradius

Ook op het gebied van actieradius blijven de verschillen erg klein. De Model Y komt net iets minder ver dan de Model 3. Er blijft nog steeds een indrukwekkend bereik over. Ondanks z’n 8 centimeter extra lengte en 16 centimeter extra hoogte komt de Model Y ruim 500 kilometer ver.

De Model Y heeft al het goede van de Model 3

De Tesla Model Y is in veel opzichten een grotere en ruimere Model 3, met een hogere zitpositie. Ze bestaan zelfs voor 75% uit dezelfde onderdelen. De Model Y is daarom ideaal voor leaserijders die geïnteresseerd zijn in een Model 3 als leaseauto, maar net iets meer ruimte voor het gezin nodig hebben. De crossover van Tesla wordt zelfs leverbaar met een 7-zits configuratie.

Lease de Tesla Model Y in 2021 bij ActivLease

De Model Y verschijnt in 2021 in Nederland en is nu al te reserveren bij ActivLease. De Model 3 kunt u dit jaar nog leasen met slechts 8% bijtelling. Als expert in elektrisch rijden kunnen we u altijd van een passend leaseaanbod voorzien. Vraag een daarom vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze werknemers.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.